Mavişehir'de NO3 kokteyli

Güncelleme Tarihi:

Mavişehirde NO3 kokteyli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 01:07

İZMİR’de, Zabıtçı İnşaat’ın Mavişehir’de inşa ettiği No3 Mavişehir projesi, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı. Proje hakkında davetlileri bilgilendiren Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Toplam 28 daireden oluşan No3 Mavişehir projemizi 2015 yılı Ocak ayında sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

No3 Mavişehir’in İzmir’in en prestijli muhitlerinden biri olan Mavişehir’in merkezinde konumlandığını söyleyen Zabıtçı, "En küçüğü 200 metrekare brüt alandan oluşan akıllı otomasyon sistemi ile donatılan dairelerde elegan bir yaşam sunuyoruz. Mavişehir’i seven fakat büyük sitelerde oturmak istemeyip daha elit yaşamı tercih eden bir kitleyi hedefledik. İzmir’in en gözde alışveriş merkezlerine ve en prestijli spor merkezlerine yürüme mesafesinde bulunan No3 Mavişehir sakinlerine prestijli bir yaşamın kapılarını açacak" dedi.

Mavişehirde NO3 kokteyli

No3 Mavişehir’in kendileri için de çok özel ve prestijli bir proje olduğunu söyleyen Murat Zabıtçı, "A sınıfı malzeme ve üst düzey bir işçilik ile inşaatını tamamlamak üzere oldukları No3 Mavişehir’de oldukça yaratıcı tasarımlara da imza attıklarını belirterek "Projemizde 9’uncu katta bir barbekü terası oluşturduk. Burada daire sahipleri, özel davetler düzenleyebilir ya da kendi aralarında keyifli vakit geçirebilirler.

Haberin Devamı

Mavişehirde NO3 kokteyli

Günizi Bakırsoy

Ayrıca bahçede yüzme havuzumuz var. Burayı dışarıdan izole ettik ki daire sahipleri rahatça vakit geçirebilsinler. Tüm bunların yanısıra 1’nci katımız sosyal tesislere ayrıldı. Türk hamamı, sauna ve SPA merkezinin yanısıra oldukça teknolojik bir donanıma sahip fitness salonumuz var. Tüm bu sosyal alanların işletmesini de kendimiz üstleniyoruz. Bu sayede bu alanların sürekli işler halde olmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Mavişehirde NO3 kokteyli

Erdem Aksular, Bern, Sinem, Umut Nazlı

SIRADA NO17 VAR

Zabıtçı İnşaat’ın Bayraklı’da devam eden diğer projesi No 17’ye de yoğun talep olduğunu söyleyen Zabıtçı, "Bayraklı’da bulunan 80 dairelik No 17 projemizi de 2016 Kasım ayında sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Bu projede dairelerimiz 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Kapalı havuz, fitness salonu ve squash court’u bulunacak projemiz de ayrıca basketbol sahası, tenis kortu ve pilates stüdyosu da yer alacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!