Kartal uçmaktan yoruldu

Güncelleme Tarihi:

Kartal uçmaktan yoruldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 01:22

Beşiktaş, 26 resmi maçla rakiplerine fark attı. 32 bin 148 kilometrelik seyahat mesafesiyle de siyah beyazlılar rakipleri önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Yoğun maç takvimi ve statsızlık da cabası... Devre arası tatili adeta iple çekiliyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, bu sezon UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda zirveye oynuyor...
Nihayetinde ligde lider, Avrupa’da son 32’ye kaldı kupada da büyük bir sürpriz olmazsa gruptan rahatlıkla çıkacak Beşiktaş. Ancak bu zirve uçuşu, yavaş yavaş Kartal’ı yormaya başladı. Zaten önceki akşam Akhisar maçı 3-1 kazanılsa da artan top kayıpları ve pek beğenilmeyen futbol bunun işaretlerini verdi. Bilic de “Yorulduk” deyip, durumu teyit etti. Hasılı Beşiktaş, devre arası tatilini iple çekiyor. Nasıl çekmesin ki? Kartal, maç sayısı ve coğrafi olarak kat edilen mesafede ezeli rakiplerine fark attı.

KOŞU MESAFESiNDE LiDER TRABZONSPOR

BEŞİKTAŞ, 26 resmi maç oynarken Trabzon 24 maç ile ikinci, G.Saray 20 maçla üçüncü sırayı aldı. Avrupa’da boy göstermeyen F.Bahçe ise 16 sınava çıktı. Kartal, ligde maç başı ortalama 107 bin 159 metrelik koşu mesafesiyle üçüncü (Balıkesir stadında ölçüme yapılamıyor) ama ilk sıradaki Trabzon’un (108 bin 530 km.) sadece 1.5 km. gerisinde. Fenerbahçe’de bu rakam 107 bin 933, Galatasaray’da ise 106 bin 712 kilometre... Seyahat mesafesindeyse toplam 32 bin 148 kilometreyle siyah beyazlılar lider...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!