Aslan'dan Diyarbakır açılımı

Güncelleme Tarihi:

Aslandan Diyarbakır açılımı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 01:14

Bugünkü Türkiye Kupası maçı için kente giden kafileyi, havalimanı çıkışında bin taraftar, meşale ve konfetilerle karşıladı.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR’a çıkarma yapan Galatasaray kafilesine yetkililer öneri getirdi ve “Sizi uçaktan direkt otobüse alalım” dedi. Ancak yönetim teklifi reddetti. Dün saat 19.15’te Diyarbakır Havalimanı’na inen G.Saray’ı yaklaşık 1000 kadar taraftar, meşale, konfetiler ve pankartlarla karşıladı.

200 polis vardı

G.Saray’ın güvenliğini 200 çevik kuvvet polisi korurken, sarı kırmızılıların otobüsü havalimanından 30 dakikada çıkabildi. Taraftarlar, arabalarla otobüsün peşinden gidince şehir içine girilmedi ve çevreyolundan gidildi.
Green Park Otel’e gelen kafileyi, 100 taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı. Galatasaray’ı karşılaşma saatine kadar otelin önünde 50 çevik kuvvet, 1 akrep ve 1 ural aracının koruyacağı öğrenildi.

‘Halkın içinden geçip gidelim’

Haberin Devamı

G.SARAY Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “Biz Diyarbakır halkından kaçmak istemiyoruz. Böyle anlaşılabilir ve insanlara ayıp olur. Her yere nasıl gidiyorsak öyle hareket edelim. Halkın içinden geçelim” dedi. Albayrak havalimanında ise, “Diyarbakır halkını ve buradaki taraftarlarımızı çok seviyorum. Onların da bizi sevdiğini biliyorum. Çok iyi karşılandık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!