Burnunda 4 hafta pil ile yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Burnunda 4 hafta pil ile yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 18:03

İngiltere'de yaşayan küçük bir çocuğun burnundan pil çıkması doktorları ve ailesini şok etti. Bedford'da yaşayan Arif Miah isimli 4 yaşındaki çocuk nefes alma zorluğu şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Haberin Devamı

Hastanede röntgen filmi çekilmeyen küçük çocuğun bu sorununa, burnuna kaçan bir pirinç patlağının neden olduğu söylendi. Doktorların bu tür durumlar için kullanılan "anne öpücüğü" adındaki teknikle çıkarmasını söylemesi üzerine aile eve döndü. Ancak gerçek eve dönünce küçük kardeşin itirafıyla ortaya çıktı.

ABİSİNİN BURNUNA PİL SOKTUĞUNU İTİRAF ETTİ

Arif'in burnunda deliğe kadar yol açan olay, 2 yaşındaki kardeşin abisinin burnuna pil sokmasıyla olduğu belirlendi. Arif'in burnundan ve kulağından siyah sıvının akması da burnunda pil olduğunu doğruladı. Tam 4 buçuk hafta sonra burnundaki pilden kurtulan Arif'in durumu sağlık görevlilerini de şaşırttı.

Burnunda 4 hafta pil ile yaşadı

Haberin Devamı

BİR KUTU ANTİBİYOTİK YAZILARAK GÖNDERİLDİ

Aile ise röntgen veya tomografi gibi bir görüntüleme kullanmayan sağlık görevlilerine tepki gösterdi. Burnundaki pilin son parçası cerrahi operasyonla alındıktan sonra küçük çocuk bir kutu antibiyotik verilerek eve gönderildi. Baba Miah, benim küçük oğlum uzun yıllar sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilir diyerek isyan etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!