Veli Kavlak'ın menajerinden Fenerbahçe sorusuna ilginç yanıt

Güncelleme Tarihi:

Veli Kavlakın menajerinden Fenerbahçe sorusuna ilginç yanıt
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 15:34

Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın menajeri Max Hagmayr, sözleşme yenileme görüşmelerine henüz başlamadıklarını belirtirken, "Türkiye'den teklif var mı?" sorusuna kaçamak yanıt verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Veli Kavlak'a, Beşiktaş'ta aldığı paranın 2.5 katını teklif ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Orta sahada sergilediği performansla takımın en önemli oyuncuları arasına giren gurbetçi futbolcunun menajeri Max Hagmayr, konu ile ilgili olarak Radyospor'a önemli açıklamalar yaptı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Veli Kavlak'ın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğinin henüz netleşmediğini vurgulayan Avusturyalı menajer, “Veli şu anda Beşiktaş’a ve oynadığı futbola konsantre oldu” dedi.

Şu ana kadar Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmelerine başlamadıklarını ifade eden Hagmayr, "Bu görüşmeye ne zaman başlayacağımızı ben de bilmiyorum. Beşiktaş’a bağlı... Onlar karar verecekler; ama biz zaten sözleşme yenilemek için görüşmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Veli Kavlakın menajerinden Fenerbahçe sorusuna ilginç yanıt
BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE'YE GİDİYOR

Haberin Devamı

"VELİ'Yİ AVRUPA'DAN DA İSTEYENLER VAR"
Hagmayr, Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan tecrübeli futbolcuya Türkiye'den teklif olup olmadığı yönündeki soruya işe ilginç bir yanıt vererek şöyle dedi:

"Veli, Avrupa’nın değişik yerlerinden pekçok alternatife sahiptir. Ben Türkiye’de başka kulüplerin Veli’ye ilgisi olup olmadığı konusunda konuşmak istemiyorum. Ama herkes onu tanıyor, biliyor. Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu herkes görüyor. Onun kalitesi ortada; fakat Türkiye’den herhangi bir ilgi olduğu konusunda bir şey söylemiyorum. Veli sadece takımına konsantre oluyor. Ben özellikle Türkiye’den başka takımdan ilgi var mı yok mu konusunda konuşmak istemiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!