20 yıldır bozulmayan tekstil geleneği

Güncelleme Tarihi:

20 yıldır bozulmayan tekstil geleneği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 01:12

Egeli tekstilcilerin geleneksel hale getirdiği Pınar Moda Gelinlik İzmir Buluşmaları bu yıl Sheraton'da yapılıyor.

Haberin Devamı

300'den fazla işadamının katıldığı Pınar Moda Gelinlik 2015 buluşmasına İstanbul'un tanınmış markası Favore de katılıyor. İşadamı Atınç Ekerer'in vefatına kadar aralıksız sürdürdüğü ve Ege bölgesi tekstilcilerinin de büyük destek verdiği Pınar Moda Günleri'ne her yıl Türkiye'den ve dünyanın değişik ülkelerinden çok sayıda işadamı katılıyor.

DÜNYAYA AÇILAN KAPI
Egeli tekstilcilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik iki gün sürdü. Son 10 yıldır Avrupa ve Afrika'ya açılan sektörün öncülerinden Pınar Moda'nın kurucusu Atinç Ekerer'in başlattığı etkinlikler İzmirli tekstilciler büyük önem veriyor.

Yiğit Ekerer Sheraton'da düzenlenen etkinliğe Türkiye'nin her yerinden 300'den fazla işadamının katıldığını belirterek "Babamın başlattığı gelenek bir mini fuara döndü. Bu yıl İstanbul'dan Favore'nin de destek verdiği etkinlik önümüzdeki yıl uluslararası kimlik kazanacak. Abiye ve gelinlikte Egeli tasarımcıların, üreticilerin ürünlerinin tanıtımında önemli bir rol oynuyoruz' dedi. Favore Haute Cauture yönetim kurulu Başkanı Oktay Demir ise yaptığı açıklamada 'İzmir bizim için dünyaya açılan önemli bir kapı. Burada sektörün önemli temsilcileriyle bir arada güç birliğine gitmek önemli bir adım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!