Ali Yücelen tekrar TÜGİAD Başkanı seçildi

Güncelleme Tarihi:

Ali Yücelen tekrar TÜGİAD Başkanı seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 13:26

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) 15. Olağan Genel Kurulu İstanbul'da gerçekleştirildi. Genel kurula katılan üyeler oybirliğiyle Ali Yücelen'i bir kez daha başkan seçtiler.

Haberin Devamı

TÜGİAD Genel Kuruluna, Ekonomi BakanYardımcısı Adnan Yıldırım, CHP Milletvekilleri Kadir Gökmen ve Faik Tunay, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak başta olmak üzere ekonomi dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Genel kurul konuşmasında TÜGİAD üyelerine teşekkür eden Yücelen, “Görev süremiz içinde çözüm önerisi üretmediğimiz hiç bir sorunu dile getirmedik. KOBİ'lerin sesi olmaya çalıştık. İyi yapanı alkışladık; teşekkür kültürünü desteklemeye çalıştık” dedi.

Konuşmasında Türkiye’nin ekonomik durumunu da değerlendiren Yücelen, Türkiye ekonomisini her türlü kriz ortamının deneyimi yaşadığını anımsatarak; "Bugün artık her birimizin hangi kriz ortamında ne yapacağına dair yönergeleri, raporları hazır. Hangi durumda ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Ben Türkiye'de yaşayan insanların sağduyusuna ve bizlerin bu deneyimine çok güveniyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!