Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman ve saat kaçta canlı izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman ve saat kaçta canlı izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 13:11

Spor Toto Süper Lig'de 14'üncü hafta mücadelesinde Bursaspor, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Bursaspor - Trabzonspor maçı bugün oynanacak. Peki, Trabzonspor ile Bursaspor karşılaşması saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte maç detayları..

Haberin Devamı

Bursaspor müsabakaya çubuklu forması ve yeşil şortuyla, konuk ekip Trabzonspor ise beyaz forması ve şortuyla çıkıyor. Maç saatinde Bursa’da havanın yağmurlu ve sıcaklığın 11 C olması bekleniyor. Bursa Atatürk Stadyumu’nun kapıları seyirci girişine saat:14:00’dan itibaren açılacak. Bu hafta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Bursa'ya neşe içinde geldi. Bursaspor'dan çekinmediklerini ifade ederek 3 puan ile geri döneceklerini açıkladılar.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde maç öncesi son çalışmasını gerçekleştirdikten sonra uçakla Bursa'ya giden kafilede uzun süreli sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak ve Deniz Yılmaz'ın yanı sıra Belkalem, Musa Nizam ile Papadopoulos'un yer almadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinin karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Medjani, Mustafa Akbaş, Yusuf Erdoğan, Fatih Atik, Costant, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

MAÇ BİLGİLERİ
21 Aralık 2014 Pazar
Maç: Bursaspor Trabzonspor
Saat: 16.00
Stat: Bursa Atatürk Stadyumu
Hakem: Bülent Yıldırım
Yayın: LİG TV

Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman ve saat kaçta canlı izlenebilecek

Yeşil beyazlılar, Bursa Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi kazanmak ve ligde yeniden üst sıralara doğru tırmanmak istiyor.

BURSASPOR’DA 4 EKSİK VAR
Bursaspor’da, Cantone Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Traore ile, TFF Hukuk Kurulu’nun 2 maç ceza verdiği Josue Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılarda Cantone Karagümrük kupa maçında sakatlanan ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Serdar Aziz ile Karabükspor maçında sakatlanan Ethem görev yapamayacak. Diğer sakatların durumu ise yarın yapılacak kontrollerle netleşecek..

BÜLENT YILDIRIM YÖNETECEK
Bursaspor-Trabzonspor müsabakasını Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akın, Serkan Gençerler, Özgüç Türkalp ve Caner Ak yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakemi ise Erdem İren. Karşılaşmayı yönetecek olan Bülent Yıldırım bugüne kadar Bursaspor’un 25, Trabzonspor’un ise 27 maçını yönetti. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 12 galibiyet 8 beraberlik, Trabzonspor ise 12 galibiyet, 3 beraberlik, 12 yenilgi aldı. Bülent Yıldırım bu maçlarda Bursaspor lehine 4, Trabzonspor lehine ise 2 kez penaltı kararı verdi.bursa trabzon maçı ne zaman

Trabzonspor - Bursaspor maçı ne zaman ve saat kaçta canlı izlenebilecek

Haberin Devamı

77. RANDEVU: ÜSTÜNLÜK TRABZONSPOR’DA
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor, yarın Bursa'da yapacakları maçla lig tarihinde 77. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 76 lig maçında bordo-mavili takımın galibiyetlerde 38-10 üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasındaki son 10 maçta Bursaspor, 2 galibiyet 4 yenilgi 4 beraberlik alırken 10 gol attı, kalesinde ise 15 gol gördü. 10 puan topladı. Yeşil beyazlılar son 6 lig maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik 1 yenilgi sonrası 9 puan alırken, Trabzonspor 4 galibiyet, 1 beraberlik 1 yenilgi ile 13 puanı hanesine yazdırdı.

GÜNÜN MAÇLARI

13:30 Balıkesirspor-Kasımpaşa
16:00 Bursaspor-Trabzonspor
19:00 Beşiktaş-Akhisar Bld

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!