Amcaya veda

Güncelleme Tarihi:

Amcaya veda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 03:53

9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefat eden en küçük kardeşi 87 yaşındaki Hacı Ali Demirel, Isparta’nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy’de toprağa verildi.

Haberin Devamı

Uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle Ankara’da tedavi gören ve perşembe günü yaşamını yitiren Hacı Ali Demirel için düzenlenen cenaze törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Belediye Başkanı MHP’li Yusuf Ziya Günaydın, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, eski Devlet Bakanı Aykon Doğan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Demirel Ailesi’nin fertleri katıldı. Süleyman Demirel ise rahatsızlığı nedeniyle cenazeye katılamadı.
Kardeşi Şevket Demirel de rahatsızlığı yüzünden cenaze töreni ve mezarlıktaki defin sırasında otomobilinin içinde bekledi. Şevket Demirel’in kızı Nihan Demirel Atasagun safta durarak namaz kıldtı ve amcasının tabutuna omuz verdi. Şehriban Hatun Camisi’nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Hacı Ali Demirel'in cenazesi İslamköy'deki aile kabristanında annesi Ümmühan Demirel'in yanına defnedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!