Bir yılda yılbaşı partisi

Güncelleme Tarihi:

Bir yılda yılbaşı partisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 00:26

Beşiktaş, sadece bir yılda Vodafone Arena’da yılbaşı partisi verecek noktaya geldi. Yarın statta gerçekleştirilecek ve ünlü işadamlarının davetli olduğu partide hem loca ve VIP koltuk alanlara teşekkür edilecek hem de yeni satışlar yapılacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, geçen sene 20 Aralık’ta ilk harcını koyduğu Vodafone Arena Stadı’nda bir yıl henüz dolmuşken yılbaşı partisi verecek noktaya geldi. Siyah beyazlı yönetim yarın kaba inşaatında artık sona gelinen statta, Rahmi Koç, Ömer Sabancı, Ferit Şahenk, Recep Yazıcı gibi iş dünyasının önde gelen isimlerinin davetli olduğu bir yılbaşı partisi gerçekleştirecek. Beşiktaş yönetimi bu partiyle hem bugüne kadar statta loca alan kişi ve kurumlara teşekkür etmeyi, hem de halihazırda satılmayı bekleyen loca ve VIP koltuklara yeni alıcı bulmayı planlıyor.

FUTBOL TAKIMI DA KATILIYOR

BAŞKAN Fikret Orman’ın büyük önem verdiği organizasyonda bir çok sürpriz de olacak. Slaven Bilic ve futbolcularının da katılacağı yılbaşı partisinde perküsyon sanatçısı Erkut ile DJ’lerin hazırladığı müzik listeleri çalınacak. Orman, eğlencenin yanı sıra katılımcılara stat inşaatının gidişatı hakkında bilgi verecek ve ayrıca yeni projelerden söz edecek.
Gece Kartal Yuvası’nın geçtiğimiz günlerde bir defileyle tanıttığı yeni sezon ürünleri bir kez daha gösterilecek. Yeni statta yeni yılın ilk ayında çatı montajına da başlanması bekleniyor. Stadın bu sezonun son maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

KOÇ SABANCI VE ŞAHENK

PARTiYE KiMLER DAVETLi?

- Rahmi Koç
- Ömer Sabancı
- Hacı Sabancı
- Erhan Kamışlı
- Fethi Kamışlı
- Ferit Şahenk
- Cemil Kazancı
- Nevzat Demir
- Selen Ersu
- Hüseyin Yücel
- Muzaffer Nasıroğlu
- Mahmut Yeşil
- Ali Doğan
- Hüseyin Orfa
- Volkan Büyükhanlı
- Latif Ayaz
- Hüseyin Mican

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!