Şişli’yi idare edemiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Şişli’yi idare edemiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 03:53

Şişli Belediyesi’ndeki krizi eleştiren BaşbakanAhmet Davutoğlu, CHP’ye “Bırakın Türkiye’yi, siz daha Şişli’yi bile idare edemiyorsunuz” diye seslendi. Selçuk ŞENYÜZ/RİZE

Haberin Devamı

Partisinin Rize ve Trabzon il kongrelerinde konuşan Davutoğlu, şunları söyledi:

8 RİZELİ ASILDI

“5-10 ağacın bir yerden bir yere taşınması için ortalığı yakıp yıkanlar, Yalova’da ağaçlar kesilirken ne yaptı? Gezi provokasyonları başarılı olamayınca 17-25 Aralık’ta hükümeti yerinden etmeye çalıştılar. Dini görünüm altında bir ‘Paralel’ çeteyi devreye soktular. İşbaşına gelmiş hükümeti yerinden almaya çalıştılar. Cumhurbaşkanı’nı devirmek için her şeyi denediler. Onlar bedduaların arkasına saklanırken, alnı secdedeki vatandaşlarımız bizim için dua etti. Burada tek parti dönemiyle Kılıçdaroğlu yüzleşemiyor. Bu dönemde 8 Rizeli şapka giymedi diye ipe asıldı. O günleri unutmayın. Biz kimsenin önünde eğilmedik eğilmeyeceğiz. Hiçbir zulme izin vermeyeceğiz. CHP bu dönemle, 28 Şubat dönemiyle hesaplaşmak zorundadır.

Haberin Devamı

Bunların kültürel genlerinde darbecilik var. Baktılar ki demokrasi kökleşti ve darbe mümkün değil, alışkanlık bu ya terk edemediler. Birbirilerine Şişli Belediyesi’nde darbe yapmaya kalkıyorlar. Şimdi Kılıçdaroğlu bir kez daha düşünsün, burada huzur içerisinde kongre yapan bir AK Parti var, diğer taraftan Şişli Belediyesi’nde yaşananlar var. Bir de diyor ki ‘Biz Türkiye’yi yönetiriz’. Şişli’de yaşananlardan sonra iktidara gelseler, birbirlerini tehdit ederler. Bırakın İstanbul’u, Türkiye’yi Şişli’yi bile idare edemiyorsunuz. Bu millet size bırakın 4 yılı, 4 dakika bile bu ülkeyi teslim etmez.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!