8 günde 1 düzine

Güncelleme Tarihi:

8 günde 1 düzine
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 00:02

Aykut Kocaman yönetimindeki Konya, bu periyotta, Süper Lig’de Galatasaray’a 5-0 yenilirken, Gençlerbirliği’ne ilk önce kupada 2-0, dün de ligde 5-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Haberin Devamı

KONYASPOR, tam anlamıyla bir kabus yaşıyor. Yeşil beyazlılar, oynadığı son 3 resmi maçta kalesinde 12 gol görürken, hiç gol sevinci yaşayamadı. Aykut Kocaman’ın öğrencilerinin geri gidişi G.Saray maçıyla başladı. 13 Aralık’taki karşılaşmada Konyaspor, kalesinde 5 gol gördü. Gözünü kupaya çeviren Konya temsilcisini yıkan bu kez Gençlerbirliği oldu. 16 Aralık’ta Ankara’da oynanan mücadeleyi, ev sahibinin 2-0 kazandı.Konyaspor’a son darbeyi dün yine Gençlerbirliği, bu kez 5-0’la vurdu.

2. DEVRE COŞTU

Dünkü maçta gol perdesini 44. dakikada Stancu açtı. İlk yarı bu sonuçla noktalanırken, ikinci devre gol yağmuruna sahne oldu. 58’te oyuna giren Guido, 4 dakika sonra farkı 2’ye çıkardı. 67’de Petroviç skoru 3-0’a getirirken, 75’te İrfan Can, farkı 4’e çıkardı. Mücadelede son sözü ise 90. dakikada Artun söyledi.

‘Hazmedilir bir durum değil’

Haberin Devamı

KONYASPOR Hocası Aykut Kocaman, maç sonunda, “İki haftada 5’er gollü mağlubiyetler sadece Konyaspor adına değil ligde de çok olağan bir durum değil. Hem hazmedebilir hem de kolay rastlanır bir durum değil. Taraftarımız da serzenişlerinde haklı. Onlara karşı boynumuz kıldan ince” dedi.

‘Ne bırakması, yok öyle bir şey’

G.BİRLİĞİ Başkanı İlhan Cavcav, görevini bırakacağı haberlerinin gerçek dışı olduğunu söyleyip “Şimdi duyuyorum, yok öyle bir şey” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!