Köşebaşı restoran havaalanına servis hizmeti başlattı

Güncelleme Tarihi:

Köşebaşı restoran havaalanına servis hizmeti başlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 23:09

İSTANBUL Atatürk Havalimanı’na yakın bir konumda bulunan Köşebaşı Basın Ekspres şubesi “Ye, iç, uç” projesi başlattı.

Haberin Devamı

Köşebaşı Basın Ekspres’in ortağı Hüseyin Mican, “Yolculuğa çıkmadan önce restoranımıza gelen müşterileri yemek yedikten sonra, özel araçlarla havaalanına bırakıyoruz. Araçları da otoparkımızda ücretsiz kalabiliyor” dedi.
Restorana 3 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını anlatan Mican, şunları söyledi: “İstanbul’un trafik problemi her geçen gün daha da karmaşık bir hal alıyor. Haliyle uçağımızı kaçırmak artık bizler için olağan bir durum haline geldi. Bu riski almayanlar ise erkenden havaalanına gidiyor. Biz de havaalanına yakın olmamız nedeniyle böyle bir proje düşündük. Aracıyla şubemize gelen yolcu yemeğini yiyor, sonrasında özel aracımızla havaalanına bırakıyoruz.”
Basın Ekspres şubesinin 1000 metrekarelik alanıyla Köşebaşı’nın en büyük şubesi olduğunu anlatan Hüseyin Mican, “Kendin pişir kendin ye bölümünde 80, vip salonunda 100, bar 50, terasta ise 150 kişi olmak üzere toplam 380 kişiye hizmet veriyoruz. Türkiye’de restoran işletmeciliği farklı bir boyut kazandı. Artık tüketiciler daha fazla kalite istiyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!