İşte 2014'ün En Populer Modelleri

Güncelleme Tarihi:

İşte 2014ün En Populer Modelleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 12:58

Dünyaca ünlü blog sitesi Tumblr'ın paylaştığı yıl sonu verilerine göre, 2014'ün en popüler 20 modeli belirlendi. Marc Jacobs, Givenchy ve Chanel markalarının modelleri, ilk 20'ye giren isimler arasında oldu.

Haberin Devamı

1- KENDALL JENNER
19 yaşındaki model, Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olarak tanındı. Paper Magazine dergisinin 'Güzel İnsanlar' başlığı altında yer aldı.

2- CARA DELEVINGNE
22 yaşındaki Cara, son yılların en gözde modeli. Başarılı kariyerinin yanı sıra sıradışı özel hayatıyla da gündemden hiç düşmeyen Cara Delevingne, biseksüel olduğunu kısa zaman önce duyurmuştu.

3- CANDICE SWANEPOEL
26 yaşındaki Candice, bir bit pazarında yürürken keşfedilmiş. O zamanlar yaş 15... 16'sında bir günlük çalışmasından 5 bin avro kazanır duruma gelmiş. Şimdiyse, Victoria's secret mankeni. Pek çok reklam ve moda çekiminde yer alıyor.

İşte 2014ün En Populer Modelleri


4- MIRANDA KERR
31 yaşındaki Avusturalyalı manken, Orlando Bloom'dan boşanmasından sonra yaptığı açıklamada, biseksüel ilişkiler yaşamak istediğini söylemişti. "Hem kadınları hem erkekleri beğeniyorum. Keşfetmek istiyorum, asla asla demeyin" demeyen model, geçen yıl Victoria's Secret ile yollarını ayırdı.

5- KATE MOSS
Onu tanımayan yok... Artık 40 yaşına geldiyse de, hala Chanel, Versace, Gucci gibi önemli markalarla çalışmalarını sürdürüyor. Yıllık kazancının 28 milyon pound olduğu söyleniyor. Ayrıca, tam bir Bodrum tutkunu. Kate'i yaz aylarında Ege sahillerinde görürseniz şaşırmayın.

6- BARBARA PALVIN
21 yaşındaki Barbara, futbol oynamayı seviyor. 13'ünde Budapeşte sokaklarında yine futbol oynarken keşfedildi. İlk fotoğraf çekimi o yıl "Spur Magazine" için oldu. Hemen arkasından L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarında yer aldı; Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, Pull and Bear ve Mavi gibi markalar için modellik yaptı. models.com'un Top 50 Models Women anketinde 40. seçilen Palvin, çoğunlukla Rus model Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor. İngiliz Vogue editörü Miranda Almond onun için "İnce bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var" demişti.

7- ALEXA CHUNG
31 yaşındaki İngiliz TV sunucusu ve model, Voge'un İngiliz edisyonunun editörlüğünü yaptı, kitap yazdı. Genelde herkesin ulaşabileceği kıyafetleri kendi tarzıyla harmanlamasındaki yeteneğiyle bir anda moda dünyasında dikkatleri üzerine topladı. Bu yıl moda haberlerinde, moda sayfalarında sık sık ondan bahsedilir oldu.

8- NAOMI CAMPBELL
44 yaşındaki Naomi, Jamaika kökenli eski bir balerin. Annesinin isteği üzerine 18 yaşına kadar babasıyla hiç tanışmadı. Yalnızca, babasının annesi Çinli olduğundan bir Jamaika-Çin melezi olduğunu biliyordu. Etnik kökeninin tamamen özelliklerine yansıdığını ve bununla gurur duyduğunu söyleyen Naomi, ilk kez 1978'de Bob Marley'in müzik videosunda oynadığında keşfedildi. En yakın arkadaşı Kate Moss ile birlikte o da bir Bodrum tutkunu.

9- ROSIE HUNTINGDON-WHITELY
27 yaşındaki Rosie, 2006 yılından bu yana Victoria's Secret mankeni. Vogue ve GQ gibi birçok derginin kapağında boy gösterdi. Maxim dergisinin "Hot 100" listesinde 1 numara seçildi. FHM 'Dünyanın En Seksi Kadını 2011' listesinde de birinci seçilerek en çok aranan mankenler listesine girdi.

Haberin Devamı

İşte 2014ün En Populer Modelleri


10- ADRIANA LIMA
33 yaşındaki Adriana, Brezilya'daki yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedildi. Yaşı 13'tü. Kısa bir süre sonra New York'a taşındı. Henüz kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergiler için moda çekimleri yaptı. 1998’de Victoria’s Secret defilesinde yer alarak iyice tanınır hale gelmeyi başardı. Heidi Klum ve Gisele Bündchen’le birlikte melek kanatları taktıkarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003’deki Victoria’s Secret defilesinin de açılış mankeni oldu.

11- DITA VON TEESE
42 yaşındaki Dita von Teese, eski moda giyimiyle fetiş bir model olarak tanındı ve hala popüler.

12- KARLIE KLOSS
22 yaşındaki Karlie, kurabiye yapmayı, bisiklet sürmeyi ve baleyi seviyor. Bir kafeyle anlaşması var. Düzenli olarak 'Karlie'nin Kurabiyeleri' adlı tatlısını yapıp satıyor.

13- JOURDEN DUNN
24 yaşındaki Jourden, Prada markası için podyumda yürüyen ilk siyahi manken oldu. Sektördeki 'siyah model'lere karşı dışlama vardı. Jourden zincirleri kırıp şöhret kazanan isimlerden olduğu için dikkat çekti. Bu yıl Maybelline firmasının yeni yüzü oldu. Ayrıca 'en çok kazanan modeller' listesinde, 4 milyon dolarlık kazancıyla yer aldı. Jourden, bu listeye giren ilk siyahi İngiliz model.

14- MAGDALENA FRACKOWIAK
30 yaşındaki Magdelena, 2006 yılından beri podyumlarda. Aslen Polonyalı. Bu yıl Victoria's Secret şovunda da yer aldığı için şöhretini artırdı.

15- SASHA LUSS
22 yaşındaki Sasha, küçük bir Rus kızıyken modelliğe ilgi duymuyordu. Tek hobisi yazmak ve dans etmekti. Ayağından bir sakatlık geçirene kadar bale yapmayı sürdürdü. Ardından modellik potansiyeli keşfedildi. 14'ünde annesi onu ajansa yazdırdı. Kısa süre sonra anlaşmalar imzalamaya başladı.

16- JOAN SMALLS
26 yaşındaki Joan, ücreti en yüksek olan modellerden biri. Aslen Porto Rikolu.

17- CHANEL IMAN
24 yaşındaki Chanel, en çok tanınan Victoria's Secret modellerinden biri.

18- LINDSEY WIXSON
20 yaşındaki Lindsey, listenin en genç isimlerinden. Farklı görünüşü, her an öpücük atacakmış gibi duran dudakları ve dişleri sayesinde tanınır oldu. Chanel, John Galliano, Versace, Miu Miu gibi dünyaca ünlü markalarla çalıştı.

19- NATASHA POLY
29 yaşındaki Natasha, sadece bu yıl 45 farklı Vogue edisyonuna kapak oldu.

20- DAPHNE GROENEVELD
Henüz 19'undaki Daphne, Miu Miu, Givenchy, H&M, Louis Vuitton gibi ünlü markaların reklam yüzü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!