Recep Sert için yarın büyük gün

Güncelleme Tarihi:

Recep Sert için yarın büyük gün
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 13:09

Türkiye’de 5’inci yüz nakli yapılan Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde oturan 26 yaşındaki Recep Sert, ameliyat olduğu üniversitede çalışan Esma Akyurt ile yarın akşam yapılacak düğün ile evlenecek. Çiftin nikah şahitliğini, Recep Sert’i ameliyat eden Prof.Dr.Ömer Özkan da yapacak.

Haberin Devamı

İnegöl İlçesi’nde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert’e, geçen yılın 18 Temmuz günü, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir operasyonla, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüzü ve çenesi nakledildi. Akdeniz Üniversitesi’nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınan Recep Sert ile bu hastanede çalışan Esma Akyurt arasında başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü. Bu yıl içerisinde nişanlanan çift yarın İnegöl’de Kültür Park’taki Alyans Düğün Salonu’nda yapılacak düğün ile dünya evine girecek.

Recep Sert için yarın büyük gün

Haberin Devamı

NİKAH ŞAHİDİ DOKTORU PROF. ÖMER ÖZKAN

Hazırlıklarını tamamlayan ve düğün davetiyelerini dağıtan çiftin nikahını İnegöl’ün Ak Partili Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyacak. Recep Sert’in nikah şahitliğini ameliyatını gerçekleştiren Prof.Dr. Ömer Özkan’ın gelin Esma Akyurt’un ise İnegöl Kaymakamı Ali Akça’nın yapması bekleniyor. Bugün kına gecesi yapacaklarını söyleyen Recep Sert, düğün sonrası tedavisini sürdürdüğü eşinin çalıştığı Antalya’da oturacaklarını ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!