Biz şirkete değil kulübe üye yapıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Biz şirkete değil kulübe üye yapıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 23:30

G.Saray yöneticisi Dürüst’ün, “Şirkete üye yapıyorlar” sözlerine açıklık getiren Uslu, “Biz şirkete değil, kulübe üye yapıyoruz. Şirkete üye yapsak hisse verilir. Üye olan arkadaşlar, benim gibi kulübe üye oluyorlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

HEDEF 1 MİLYON ÜYE” projesi hakkında konuşan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, çarpıcı açıklamalar yaparken, “Şirkete üye yapıyorlar” diyen Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst’e de yanıt verdi... Uslu, “Şirkete değil, kulübe üye yapıyoruz. Şirkete üye yapsak hisse verilir” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker ile birlikte Fenerbahçe Kayseri Futbol Altyapı Okulu ziyaretinde öğrencilerle bir araya gelen Uslu, şunları söyledi...

“İNANILMAZ İLGİ GÖRÜYORUZ”

KAYSERİ’de bize inanılmaz ilgi gösterdiler. Her geldiğimiz şehirde özellikle 1 milyon üye ile ilgili gelişmeler var. 17 bin çocuk var spor okullarımızda. Bize aileleri emanet ediyor. Bu sayıyı 50-70 bine çekmek istiyoruz. Onlarla ilgili pek çok teknik uyguluyoruz.
- Okullarından izin aldık yağ ölçümü yaptırtıyoruz. Biz Fenerbahçe olarak elimizden geleni yapmak istiyoruz. Diğer branşlarla ilgili olarak, boks ve basketbol gibi çalışmalar yapmayı düşünüyoruz

“BAŞKANIMIZ GEREKENİ SÖYLEDİ”

Haberin Devamı

DUYGUN Yarsuvat’ın açıklamalarıyla ilgili kulüp olarak bir şey söylememize gerek yok. Başkanımız zaten gerekli açıklamayı yaptı. Ancak Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst’ün bir konuşması var. “Şirketi üye yapıyorlar” diyor. Biz kulübe üye yapıyoruz. Şirkete üye yapsak hisse verilir. Bizim gündemimizde üye var. Üye olan arkadaşlar, benim gibi kulübe üye oluyor.


3 Temmuz sürecinden sonunda aklanacağız

MAHMUT USLU, 3 Temmuz süreciyle ilgili de konuştu. Fenerbahçe Genel Sekreteri, “3 Temmuz’da Avrupa’da bize köstek oldular ama ondan da aklanacağız. Fenerbahçe Anadolu’nun yıldızıdır, taraftarımız ona sahip çıkmalı. Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmemiz engellendi. 3 Temmuz’da Avrupa’da bize köstek oldular ama onlardan da aklanacağız” diye konuştu.


Kayseri, F.Bahçe’yi bağrına bastı!

Sarı lacivertli futbolcula Webo ve Bekir ile Genel Sekreter Mahmut Uslu, Kayseri’deki etkinliklerle ilgi odağı oldu.

FENERBAHÇELİ futbolcular Pierre Webo, Bekir İrtegün ve Genel Sekreter Mahmut Uslu, TED Kayseri Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.
TED Kayseri Koleji Konferans Salonu’nda öğrencilere imza dağıtan futbolcular, gösterilen ilgiden memnun kaldı. Ardından iki futbolcu bir alışveriş merkezindeki Fenerium’da forma imzaladı.

“TARAFTARA LAYIK OLACAĞIZ”

İKİLİ, “Şampiyon Fenerbahçe” tezahüratlarıyla karşılanırken, Webo, “Atatürk’ün, Kayseri’ye gelişinin 95. yıldönümü gibi güzel ve anlamlı bir günde buradayız. Taraftarımıza layık olmak istiyoruz” dedi.
Bekir İrtegün ise “Mutlu anlarımızı taraftarımızla paylaşıyor ve onlarla bütünleşiyoruz. Katıldığımız her etkinlikte bize destek olan taraftarlarımızı çok seviyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Her alanda başarılıyız”

TED Kayseri Koleji öğrencileriyle bir araya gelen Fenerbahçeli futbolcular Webo ve Bekir ile Genel Sekreter Mahmut Uslu, her alanda başarılı olduklarını söyledi. Üçlü büyük ilgi gördü.


Golümü attım ve Demba Ba’yı yendim

Sow, vatandaşı olan Demba Ba’yı Fenerbahçe formasıyla yenmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi, “O şanssız, ben şanslıydım” dedi.

ATTIĞI gollerle Fenerbahçe’yi sırtlayan isimlerden olan Moussa Sow, Senegal basınına önemli açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takımdan ayrılmak istemediğini kaydeden Sow, “Futbolda olaylar çok hızlı gelişiyor. Fenerbahçe’deyim ve burada kendimi çok iyi hissediyorum. Sezon sonu geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine burada şampiyon olmak istiyorum’ diye konuştu.

O KAYBETTİ

Ligde vatandaşı Demba Ba’nın formasını giydiği Beşiktaş’ı yendikleri hatırlatılan Moussa Sow, ‘’Demba Ba’ya karşı oynadığımız maçta ben gol atma şansı yakaladım, o bu fırsatı yakalayamadı. Kaybeden o oldu" dedi.

Haberin Devamı


F.Bahçeli iki grup arasında bıçaklı kavga

KAYSERİ Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan karşılaşma öncesi üzücü bir olay yaşandı. Karşılaşma için Kayseri’ye gelen Genç Fenerbahçeliler Grubu (GFB) ile Anadolu GFB üyeleri arasında Kadir Has Stadı önünde kavga çıktı.

DURUMLARI İYİ

Bıçakların çekildiği kavgada iki taraftar, aldıkları bıçak darbesi sonucu yaralandı. Kavganın araya girenler sayesinde büyümeden bitirildiği belirtilirken yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


F.Bahçe halkın kendisidir

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fenerbahçe Kayseri Şubesi’nin açılışına katıldı.
Kurdeleyi kesen Aziz Yıldırım, “Bu,taraftarın kulübüne sahip çıkma projesidir. Fenerbahçe halkın kendisidir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!