Tartışmalı penaltı ortalığı karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Tartışmalı penaltı ortalığı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 21:58

Fenerbahçe'ye 3 puan kazandıran golü getiren penaltıya Erciyessporlular uzun süre itiraz etti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Erciyesspor ile karşılaşan Fenerbahçe, tartışmalı bir penaltı golüyle galip geldi.

Karşılaşmanın 84. dakikasında sarı lacivertli takım, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top Mehmet Akgün'e çarptı. Bu pozisyonun ardından Fenerbahçeli oyuncular ohakem Hüseyin Göçek'e itiraz ederken, Göçek bir süre bekledi ve 6. hakem Koray Gençerler'in uyarısıyla beyaz noktayı gösterdi. Bu sefer de Erciyessporlu oyuncular büyük tepki gösterdi.

Tartışmalı penaltı ortalığı karıştırdı
PENALTI SONRASI ŞOK TWEET

Tartışmalı penaltı ortalığı karıştırdı

Yaklaşık 2 dakikalık duraklamanın ardından topun başına gelen Emre Belözoğlu, topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Haberin Devamı

Tartışmalı penaltı ortalığı karıştırdı
MUSTAFA ÇULCU: PENALTI KESSİNLİKLE HATALI

EMRE: EMEĞİMİZ ÇALINDI
Erciyessporlu Emre Öztürk, Fenerbahçe maçı sonrası Lig TV canlı yayınında yaptığı açıklamada "Emeğimiz çalındı" dedi. Genç futbolcu, "Fenerbahçe gibi bir takım karşısında ancak bu kadar mücadele edilebilirdi herhalde. Bu maçın hakkı 1-0 değil. O penaltıyla emeklerimiz çalındı" diye konuştu.

Tartışmalı penaltı ortalığı karıştırdı
MEHMET TOPAL: ELLERİNİ AÇTI VE PENALTI OLDU

GÖKHAN DEĞİRMENCİ'DEN ÇOK KONUŞULACAK HAKEM İDDİASI
Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Gökhan Değirmenci, penaltı pozisyonu öncesinde yaşanan taç atışı için çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Taç atışının kendilerine verilmesi gerektiğini kaydeden Gökhan, "Pozisyon öncesindeki taç atışında, ben 6. hakemin, çok net bir şekilde 'beyaz (Erciyesspor) kulanıyor' dediğini duydum. Sonra Fenerbahçe başladı ve orta hakem 'çabuk başladılar ne yapayım' dedi. Sonrasında ceza alanında arkadaşımızın eline çarpıyor, çarpmıyor diyemem. İçeride konuşulanlar, faul olduğunu arkadan itildiğini söylüyor. Biraz garip geldi bana da, itme olmasa arkadaşımız niye öyle gitsin. Yapacak bir şey yok, iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hakemlerimize güveniyoruz, şanssızlık oldu" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!