Yıldız basketçiler 'çocukların koruyucusu' oldu

Güncelleme Tarihi:

Yıldız basketçiler çocukların koruyucusu oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 19:45

Banvit ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Kızlar Banvit’le Okula’ burs programının 8. yaşına bastığı 2015 yılı için özel bir takvim hazırlandı. Banvit Basketbol Takımı’nın oyuncuları, ‘Geleceğimiz Korumamız Altında’ konseptli takvimde kız çocuklarının ‘koruyucuları’ oldular ve esprili fotoğraflarla burs programına destek verdiler.

Haberin Devamı

Banvit’in, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi işbirliği ile birlikte, okula gidemeyen kız çocuklarına destek vermek üzere 2007 yılından bu yana sürdürdüğü ‘Kızlar Banvit’le Okula’ projesinin 8. yaşının kutlanacağı 2015 yılına özel bir takvim hazırlandı.

Son beş yıldır Banvit Basketbol Kulübü ve A Takımı oyuncularının desteği ile hayat bulan takvim, eğitim olanaklarına ulaşmakta güçlük çeken, ilköğretim kademesindeki 100 kız çocuğunun yararlandığı yerel kapsamlı burs programının tanıtımına destek vermek, kız çocuklarının okula gönderilememe sorununa parmak basmak ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi’nin sürdürdüğü üniversite burs havuzuna mali kaynak yaratmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Yıldız basketçiler çocukların koruyucusu oldu

Haberin Devamı

ÇOCUKLARIN KORUYUCULARI
Bu yıl, ‘Geleceğimiz Korumamız Altında’ konseptiyle hazırlanan takvim kapsamında, Banvit Basketbol Takımı oyuncuları, bu kez sporcu kimliklerinden uzaklaşarak ‘çocukların koruyucuları’ olarak takvimde boy gösterdiler. Basketbol oyuncuları, projeden yararlanan kız çocuklarıyla birlikte sıcak, sempatik ve esprili fotoğraflarla, takvimin iletmek istediği mesajları aktarmaya çalıştılar.

"PROJE İLE AİLELERİ DE BİLİNÇLENDİRİYORUZ'
Banvit Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü İlgi Görener, “Çocuklarımız, tartışmasız olarak geleceğimizin kendisi. Bu yıl, yine kız çocuklarımızın okula gönderilememe sorununa dikkat çekmek ve eşit eğitim olanakları için ‘Geleceğimiz Korumamız Altında’ konsepti ile burs programının 8. Yılına özel bir takvim çalışması hazırladık” dedi.

Yıldız basketçiler çocukların koruyucusu oldu


TAKVİMİN SATIŞ GELİRİ ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NE
Fotoğraf çekimleri Kasım ayında tamamlanan takvim çalışması, önümüzdeki günlerde satışa çıkartılacak. Takvimler, Banvit’in tüm şube ve bayilerden, ayrıca İzmir, İstanbul ve Ankara’da Banvitburada.com’dan, Bandırma’da ise Banvit Basketbol Kulübü’nden satın alınabilecek. Takvimin satış geliri ise Banvit tarafından geçen yıllarda olduğu gibi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi’ne bağış olarak aktarılacak. Bu bağışlar da Bandırma’da eğitim gören üniversite öğrencilerine Dernek tarafından burs olarak aktarılmaya devam edilecek.

Haberin Devamı

Yıldız basketçiler çocukların koruyucusu oldu

PROJE AVRUPA'DA ÖDÜL KAZANDI
Kızlar Banvit’le Okula projesi son olarak Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından 2013 yılı Aralık ayında, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri etkinliği kapsamında ‘Stratejik Hayırseverlik’ ve ‘Jüri 3.’lük’ ödüllerine lâyık görüldü. Proje 2013 yılı Nisan ayında Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği ve Avrupa Komisyonu desteği, CSR Europe ve Business in the Community işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı’ kapsamında ilköğretim alanında eğitime sağladığı katkılarla “Kaynak Kullanımı Kategorisi” dalında 2.’lik ödülüne sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!