Altındağ’da aile katliamı

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’da aile katliamı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 01:15

Altındağ’da aile arasında çıkan kavgada, Serdar T., ağabeyi Ali T.’nin kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiradereni öldürdü, evin diğer damadını ise yaraladı. Serdar T., olay yerinde suç aleti pompalı tüfek ile yakalandı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, Altındağ İlçesi Yıldıztepe Mahallesi 802. Sokak’ta meydana gelen olay şöyle gelişti:
Ali T., geçimsizlik nedeniyle kısa süre önce eşi Meryem T.’den boşandı. Bu boşanma sırasında Ali T. ile eşinin ailesi arasında da husumet yaşandı. Eşiyle tekrar barışan Ali T., 802. Sokak’taki bir gecekonduya taşındı. Geçen hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Meryem T., ameliyat edildikten sonra evine getirildi. Annesi Fatma, babası Ahmet ve kardeşi Mustafa Olcay, ameliyat olan Meryem T.’yi ziyaret etmek için damatlarının evine gitti. Ziyaret sırasında damat Ali T. ile kayınpederi ve kayınbiraderi arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Olcay, evin önündeki eniştesine ait aracın camlarını kırdı. Bu sırada kayınpeder ve kayınbirader damada saldırdı.

Haberin Devamı

POMPALIYLA DEHŞET

Bunun üzerine damat Ali T., kardeşi Serdar T.’den yardım istedi. Aynı sokakta oturan Serdar T., pompalı tüfekle geldi ve evin önünde araçlarına binmek üzere olan ağabeyinin kayınpederi Ahmet, kayınvalidesi Fatma ve kayınbiraderi Mustafa’ya ateş etti. Üç kişi de olay yerinde hayatını kaybederken, olay sırasında evde bulunan diğer damat Orhan G. ise yaralandı. Şüpheli Serdar T., olay yerine gelen polisler tarafından suç aleti pompalı tüfek ile gözaltına alındı.

OLAY YERİNDE GERGİNLİK

Babası, annesi ve kardeşi öldürülen Meryem T., sinir kirizi geçirdi. Polis mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken sokağı, yaya ve araç trafiğine kapattı. Çok sayıda Çevik Kuvvet polisi de bölgede önlem aldı. Ölenlerin yakınları polisle tartıştı. Serdar T.’nin, ilk ifadesinde, “Ağabeyim aradı, ‘bana baltayla saldırdılar, yaralıyım, acil gel’ dedi. Ben de tüfeği alıp, gittim. O sırada bana da küfürler ettiler, kendimi kaybettim. Rastgele ateş açtım, gerisini hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!