Hasan Turan'a kim çarptı?

Güncelleme Tarihi:

Hasan Turana kim çarptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 09:00

30 Kasım sabahı saat 06.30 sıralarında Dortmund istikametinden Lünen'e doğru yaya yürümekte olan Hasan Turan'a (37) çarpıp bacağının kesilmesine neden olan kişinin henüz kimliği belirlenemedi. Hasan Turan kaza sonrası günlerce yoğun bakımda kalmış, hayati tehlikeyi atlatmasına rağmen bacağı kesilmişti. Dortmund Polisi soruşturmayı sürdürdüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

Almanya'da 30 Kasım sabahı saat 06.30 sıralarında Dortmund istikametinden Lünen'e doğru yaya yürümekte olan Erzincanlı Hasan Turan'a (37) çarpıp bacağının kesilmesine neden olan kişinin henüz kimliği belirlenemedi. Aradan yaklaşık 3 hafta geçmesine rağmen Hasan Turan'a çarpan araç ve sahibinin bulunamaması ailesini üzdü.

OLAY ŞÖYLE OLMUŞTU

Walter-Kuhlmann caddesi üzerinde karşı yönden hızla gelen aracın çarptığı Hasan Turan, ağır bir şekilde yaralandı. Hasan Turan'ı ağır yaralı bir şekilde bırakan araç sürücüsü de olay yerinden kaçtı. Yaklaşık 10 saat ameliyatta kalan Hasan Turan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen sağ bacağını kaybetti.

KOYU RENKLİ AUDİ A4

Büyük şans eseri hayatta olan Hasan Turan'a çarpan aracının dikiz aynasının olay yerinde düşümesi sonucu aracın koyu renkte bir Audi A4 olduğunu tespit edebilen Dortmund Polisi'nin, şu ana kadar aileye başka bilgi vermediği belirtildi.

Hasan'ın ağabeyi Hıdır Turan, “Olayı duyduğumuzda şok olduk. Bütün dualarımız kardeşimin hayatta kalmasıydı. Yoğun bakımda hayatı tehlikeyi atlattı ve mutlu olduk. Ancak kardeşimin bacağını kaybetmesi ailemizi derinden üzdü. Kardeşimin çevresinde sevilen biri. Kimseye bir düşmanlığı yok. Bunu kim niye yapsın diye düşünüyoruz. Kaza mı, yoksa bilinçli bir çarpma olup olmadığını bilmiyoruz. Polis soruşturmasını sürdürüyor. Ancak şu ana kadar hiçbir gelişme yok. Kim kardeşime çarptıysa ve onu ölüme terk ettiyse bulunup, cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!