New York'ta Türk defilesi

Güncelleme Tarihi:

New Yorkta Türk defilesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 15:14

Dice Kayek, New York, Manhattan'da bulunan lüks mağazalar zinciri Saks'ın önde gelen Fifth Avenue şubesinde ocak ayında özel bir defile düzenleyecek.

Haberin Devamı

Seçkin defileleriyle bilinen dünyaca ünlü lüks tüketim markası, ilk desinatör defilesiyle büyük bir başarı yakalamıştı. Dice Kayek bu kez Saks Fifth’in New York Manhattan’daki ana mağazasına özel bir defile için davet edildi.
Parisli Türk firma, 2014 / 2015 sonbahar – kış kreasyonunu ve SS15 koleksiyonunu dünyanın dört bir yanından gelen özel konuklara sergiledi. Amerikalı aktris Kelly Rutherford, Dice Kayek’in tasarımlarıyla büyülenen ziyaretçilerden biriydi.

New Yorkta Türk defilesi


TÜRK KARDEŞLERE ÖVGÜ

New Yorkta Türk defilesi


Saks Fifth Avenue’nün Baş Moda Direktörü Colleen Sherin, Dice Kayek’in moda dünyasındaki önemli konumunu şöyle belirtti: “Dice Kayek markası moda endüstrisinde sürekli gelişim halinde. Ece ve Ayşe Ege adlı iki Türk kız kardeş tarafından 1992’de kurulan firma, yirmi yıldan fazla süredir insanları etkisi altına almaya devam ediyor. İlk başta sadece beyaz poplin gömlekler yaparak başlayan üretimleri, yıllar geçtikçe değişip gelişti ve artık yenilikçi tasarımlarıyla modanın seçkin isimlerinin aklını başından alıyor.”

Haberin Devamı

New Yorkta Türk defilesi


Dice Kayek’in moda koleksiyonu Ocak ayında New York’ta Saks Fifth Avenue’da tüm moda severlere sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!