Kadınlara yeni yıl makyajı

Güncelleme Tarihi:

Kadınlara yeni yıl makyajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 01:15

İZMİR'in Balçova ilçesi'ndeki Agora Alışveriş Merkezi Kadınlar Kulübü üyelerine, Sevil Parfümeri işbirliği ile yeni yıl makyajı yapıldı.

Haberin Devamı

Sevil Parfümeri'nin uzman makyözleri tarafından 18 Aralık Perşembe günü saat 15.00- 18.00 arasında Agora danışma noktasından kayıt yaptıran Kadınlar Kulübü üyeleri, 15'er dakikalık seanslarla ücretsiz olarak yeni yıla özel makyaj uygulaması yaptırdı. Agora Kadınlar Kulübü üyesi kadınlar, Sevil Parfümeri'nin uzman makyözlerinden aladıkları tavsiyeler ve makyaj yöntemleri ile yeni yıla güzel bir başlangıç yaparak, öğrendikleri makyaj teknikleri ile yılbaşı gecesi yeni yıl trendlerine uygun makyajları ile dikkat çekeceklerini söyledi. Gece makyajı haricinde günlük yaşamlarında kullanabilecekleri, yüz tip ve yaşam tarzlarına uygun makyaj konusunda ipuçları da alan kadınlar merak ettiklerini de uzman makyözlere sorma fırsatı buldu.

2015 Yılı makyaj trendleri arasında kaş ve kirpikleri ön plana çıkartan uygulamalar olduğunu belirten uzmanlar, her dönemin modası olan kırmızı rujun da 2015 yılında yine kullanılacağını belirtti. Doğal görünümü tercih eden kadınlar için ise göz makyajında açık renk ışıltılı farlar, yine doğal bir görünüm için açık pembe tonlarda allık ve rujları tercih etmeleri önerilerinde bulunuldu.
Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Pelin Elbir Çetin, yeni yıla dış görünümleriyle yepyeni bir başlangıç yapmak isteyen bayan ziyaretçiler için güzellik tüyoları alabilecekleri etkinlikler düzenlemeye özen gösterdiklerini belirterek, Agora Kadınlar Kulübü üyelerini ayrıcalıklı ve özel hissettirecek etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!