Taziye yolunda küle döndü

Güncelleme Tarihi:

Taziye yolunda küle döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 01:15

Taziye ziyareti için akrabalarına giden çiftin içinde bulunduğu otomobil, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.

Haberin Devamı

İsmet İnönü Bulvarı üzerinde seyreden, Ali Karaman yönetimindeki 06 EYT 14 plakalı otomobil, TBMM önünde yanmaya başladı. Eşi Sema Karaman ile birlikte yolculuk eden sürücü Ali Karaman, motor bölümünden çıkan dumanları görünce aracı terk etti. Çiftin tahliye ettiği araç, bir anda alevler arasında kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ateş topuna dönen aracı söndürdü. Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Yangından kurtulan ve şoko giren Karaman, taziye ziyareti için bir yakınlarının evine gittiklerini söyledi.

POLİS SEFERBER OLDU

Araç yangının, TBMM'nin ile birlikte İçişleri Bakanlığı ve çok sayıda önemli önemli devlet kurumunun bulunduğu bölgede yaşanması nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen otomobil, soğutma çalışmalarının ardından çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Yangın ile yıla saçılan araç parçalarının yıkanması ile birlikte İsmet İnönü Bulvarı’ndaki trafik normale döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!