Sabırsızlar için hızlı bakım tüyoları

Size zaman kazandıracak hızlı güzellik tüyolarına sadece yılbaşı üzeri değil, her zaman ihtiyacınız olabilir. Saç, cilt ve makyajda kısa sürede bambaşka bir görünüme bürünebilirsiniz.

Haberin Devamı

* HIZLI SAÇ YIKAMA: Uyuyakaldınız ya da spor sonrası saçlarınızı yıkamaya zamanınız olmadı. Bu tür durumlarda sadece saçlarınızın ön kısmını şampuanlamanız kurtarıcı olabilir. Ardından hızlıca kurutup şekil vererek güne ya da geceye devam etmeniz mümkün. Mini bir ipucu daha; spor çantanızda her zaman bir kuru şampuan bulundurun. Ürünü 30 cm uzaktan saçlarınıza püskürtün, 2 dakika etki etmesini bekleyin ve fırçalayın. Saçlarınızı tarak yerine fırçayla tarayın ki, ürünün beyaz partikülleri koyu renk saçta kalıntı bırakmasın.

* CİLDE BİR TUTAM TAZELİK:
Aynaya baktığınızda yorgun, mat ve solgun bir ciltle mi karşılaşıyorsunuz? O zaman bir miktar tazeliğine ihtiyacınız var demektir. Soğuk hem göz altı şişliklerini azaltır hem de kan dolaşımını hızlandırarak hafif pembemsi bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Spor sonrasında da soğuk suyla duş yapmak cildin sağlıklı bir renk almasına yardımcı olacaktır. Üstelik böylelikle gözeneklerin küçülmesi de işten değil. İşyerindeki çekmecenizde bulunduracağınız pratik bir göz roll-on’u da soğuk etkisiyle göz altı şişliklerinden kurtulmanız için ideal.

* S.O.S CİLT RENKLENDİRME:
Katılacağınız akşam yemeğinde cildinizin pürüzsüz görünmesini istiyorsunuz. Bunun için en büyük yardımcılarınızdan biri köpük maskeler. Sürdüğünüz andan itibaren cilt tarafından hızla emiliyor. Cilt bakımı da yapan BB krem de gece boyunca cildinize sağlıklı bir bronz görünüm sunuyor. Ayrıca canlandırıcı etkili ampuller birkaç dakika içinde ciltte etkisini gösteriyor.

* SON DAKİKA MAKYAJI:
Yola çıkana kadar makyaj yapmaya fırsatınız olmadı. Peki, otomobilin içinde hızlıca nasıl makyaj yapabilirsiniz? Fondöten ya da BB kremle cildinize renk kazandırın. Özellikle burun, çene ve yanaklardaki renk dengesizliklerinden bu yolla kurtulabilirsiniz. Fondöten ya da renklendirici nemlendirici alırken cilt tonunuza uygun olmasına dikkat etmenizde fayda var. Sonrasında maskara ile gözleri ön plana çıkarabilirsiniz.

* SÜRATLİ İHTİŞAM:
İş sonrası arkadaşlarla ya da sevgiliyle buluşma mı? Bir tutam açık tonlarda kapatıcıyı ya da farı gözün iç kısımlarına uygulamak bakışlarınızı aydınlatmaya yardımcı olacaktır. Daha fazla tazelik için krem allık size yardımcı olur. Bu ürün makyaj çantanızda yoksa rujunuzla aynı etkiyi yakalayabilirsiniz. Sonrasında kırmızı ruj ise size geceye hazır hale getirecektir.
Makyaj çantanızı evde mi unuttunuz? En yakın parfümerideki test ürünleriyle makyaj yapmaya ne dersiniz? Buralardaki ruj, allık vb. ürünleri kullanmadan önce ıslak mendil yardımıyla temizlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

Güzellik yayında
Kişisel bakım, cilt sağlığı, estetik, sağlıklı yaşam, saç ve makyaj gibi güzelliğe dair her şeyi bulabileceğiniz yeni web sitesi ‘Güzellik Yayında’, kısa süre önce yayın hayatına başladı.
Site, InStyle ve Vogue Türkiye’nin güzellik editörlüğünü yapmış Gözde Atakoğlu tarafından kuruldu. Sitede uygulama videoları, gerçek ürün yorumları, ünlülerin güzellik sırları yer alıyor.
Atakoğlu, bir ilk olarak kişiye özel ‘güzellik danışmanlığı’ servisiyle fark yaratmayı hedefliyor. Hem eğleneceğiniz hem de faydalanacağınız pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz...

Haberin Devamı

Kadının ruhu
Aura nedir? Ne olduğunu, ne şekilde olduğunu tam olarak kimse bilmiyor. Bir bakış, bir jest, bir gülücük... Saf cazibe... Ama şu kesin; ya ona sahipsinizdir ya da değilsinizdir. Ünlü top model Linda Evangelista’nın yüzü olduğu Aura Loewe Eau de Toilette, üst notalarda mandalina, limon ve gül suyu ile açılıyor. Dip notalarda ise sandal ağacı, misk ve amber, kokuyu zirveye taşıyor. Fiyatı, 80 ml 309 TL

EDİTÖRDEN...
1- Bu avantajlar kaçmaz

- Armani Si Edp kadın parfüm seti: Avantajlı sette Armani Si Edp, duş jeli ve vücut losyonu yer alıyor. Fiyatı, 380 TL
- Costume National Scent Intense Edp kadın parfüm seti: Avantajlı set içinde Intense Edp, Intense vücut losyonu ve duş kremi bulunuyor. Fiyatı, 330 TL
- Lancome Dream Box güzellik seti: Tekin Acar Cosmetics mağazalarında Lancome markasından yapacağınız 1 büyük boy parfüm veya Lancome markasından yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde 129 TL’ye sahip olabilirsiniz.
- Clinique Tekin Acar Cosmetics özel yılbaşı seti: Moisture Surge nemlendirici krem, All About Eyes göz kremi, Take The Day Off göz ve dudak makyaj temizleyicisi, sıvı yüz temizleme sabunu, Superprimer makyaj bazı, Blushing Blush allık, Almost Lipstick ruj, High Impact Curling maskara ve kozmetik çantası, avantajlı fiyatıyla, 89 TL.

Yazarın Tüm Yazıları