SAİ Kayseri Erciyesspor 0 - 1 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

SAİ Kayseri Erciyesspor 0 - 1 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 12:06

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Fenerbahçe, konuk olduğu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan ve oldukça düşük tempoda geçen maçta Fenerbahçe 84. dakikada penaltıdan attığı golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Sarı-lacivertli takımın golü 85. dakikada Emre Belözoğlu'nun penaltısından geldi.

Bu skorun ardından Fenerbahçe puanını 30'a yükseltirken, Kayseri Erciyesspor ise 14 puanda kaldı. Fenerbahçe maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Ligin 15. haftasında K. Erciyesspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

MAÇTAN KARELER / SÜLEYMAN ARAT'IN OBJEKTİFİNDEN



SAİ Kayseri Erciyesspor 0 - 1 Fenerbahçe

SAİ Kayseri Erciyesspor 0 - 1 Fenerbahçe
'NE YAPSIN KOLUNU MU KESECEĞİZ'



Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Erdem Bayık
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Mehmet Akgün (Dk. 87 Barış Memiş), Caner Osmanpaşa, Anıl Karaer, Emre Öztürk, Sylla, Murat Yıldırım, Cenk Ahmet Alkılıç, Necati Ateş (Dk. 69 Mandjeck), Zoua, Edinho (Dk. 80 Vleminckx)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Caner Erkin, Meireles (Dk. 90 Selçuk Şahin), Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow (Dk. 88 Mehmet Topuz), Emenike (Dk. 68 Alper Potuk)
Gol: Dk. 86 Emre Belözoğlu (Penaltıdan)
Sarı kartlar: Dk. 28 Caner Osmanpaşa, Dk. 69 Murat Yıldırım, Dk. 90 Anıl Karaer (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor), Dk. 30 Meireles, Dk. 60 Emenike (Fenerbahçe)

Haberin Devamı

SAİ Kayseri Erciyesspor 0 - 1 Fenerbahçe
FENERBAHÇE'NİN PENALTISI ORTALIĞI KARIŞTIRDI



MAÇTAN NOTLAR;



EGEMEN’İN DÖNÜŞÜ
Fenerbahçe’nin tecrübeli savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, 9 ay sonra sarı-lacivertli 11’e dönüş yaptı. Son olarak 1 Mart 2014 tarihindeki Gençlerbirliği maçında forma giyen Egemen, Erciyes deplasmanında Bekir’in cezası nedeniyle11’de yer aldı.

SAİ Kayseri Erciyesspor 0 - 1 Fenerbahçe
MUSTAFA ÇULCU: PENALTI KESSİNLİKLE HATALI



ALEYKÜMSELAM BAŞKAN
Fenerbahçe Kayseri Futbol Okulu etkinliğine Başkan Aziz Yıldırım katılmayınca Asbaşkan Mahmut Uslu, çocuklarla sohbet etti. Uslu çocuklara “Başkan’ın selamı var, kendisi gelemedi ama selamını yolladı” deyince çocuklar “Aleykümselam” diye yanıt verdi.

SAİ Kayseri Erciyesspor 0 - 1 Fenerbahçe
PENALTI SONRASI ŞOK TWEET



GRUPLAR BİRBİRİNE GİRDİ: 2 YARALI
Fenerbahçe’nin kavgalı olan iki grubu Anadolu GFB ile GFB arasında maç öncesi stat dışında arbede çıktı. Bıçaklı bir Fenerbahçeli taraftar, iki Fenerbahçeli’yi bıçakladı. Bıçaklanan taraftarlardan birinin GFB, diğerinin ise Anadolu GFB üyesi olduğu öğrenildi. Büyüme tehlikesi gözüken kavga, grup liderlerinin araya girmesiyle son buldu. İki grup daha sonra aynı tribünde maç izledi.

BAŞKAN OTELDE İZLEDİ
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçı cezası nedeniyle takımın konakladığı Hilton Oteli’nde izledi. Başkan takımı otelden stada uğurlarken tek tek futbolcularla tokalaşarak moral verdi.

KAYSERİ ŞUBEYİ BAŞKAN AÇTI
Fenerbahçe Kayseri şubesinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, yöneticiler Yalçın Haker, Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet Ersin Yaşar, şube üyeleri ve taraftarlar katıldı.Şubenin açılış kurdelası hep birlikte kesildi. Yıldırım şubenin hayırlı olmasını diledi. Yıldırım yaptığı açıklamada “Güzel bir şube açtık. Yer olarak da bina olarak da çok güzel. Kayseri olarak Fenerbahçe'nin en çok üye yapan 5'inci şubesi olma yolunda sizleri kararlı gördüm. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Bu, taraftarın kulübüne sahip çıkma projesidir. Fenerbahçe halkın kendisidir. Buradan iyi bir noktaya geleceğiz. Tüm Fenerbahçelileri kulüplerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Üye kayıtlarıyla ilgili olarak mart ayında bir açıklama yapacağız” dedi.

MAHMUT USLU: 3 TEMMUZ ENGELLEDİ
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, sabah TED Koleji’nde öğlen ise futbol okulunda konuştu. Açıklamalar ajansta var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!