Demirtaş: 'Seviyorum sizi şapşikler'

Güncelleme Tarihi:

Demirtaş: Seviyorum sizi şapşikler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 09:22

Demirtaş, Twitter üzerinden İstanbul merkezli 14 Aralık operasyonunu değerlendirirken hem hükümeti hem cemaati suçladı. Twitter üzerinden kendini eleştirenlere de yanıt veren Demirtaş 'Beni çok sert eleştirenler dahil hepinizi seviyorum, şapşikler' dedi.

Haberin Devamı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, twitter'da takipçilerine yönelik yazdığı tweet'te ":) ayrıca beni çok sert eleştirenler dahil hepinizi seviyorum, şapşikler" ifadelerini kullandı.

HDP Siirt Kongresi sonrası, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki sayfasından 17 Aralık operasyonu ve cemaat ile ilgili tweet atan Demirtaş, hem AKP'den hem de cemaatten hesap soracaklarını söyledi.

17 Aralık operasyonlarının “temiz toplum temiz siyaset” için yapılmadığını savunan Demirtaş, “Sandıkta AKP’den hesap sormamızı engelediler. 17 Aralık’ta ortaya dökülenler gerçek hırsızlık ve rüşvet belgeleriydi. Ama bu belgeleri ortaya dökenler temiz eller savcı/polisi değildi” dedi.

Bu sözlerin eleştirilmesi üzerine Demirtaş “Ayrıca beni çok sert eleştirenler dahil hepinizi seviyorum, şapşikler” tweet’ini paylaştı.

Haberin Devamı

Bu tweet'in ardından takipçilerinden sayısız cevap alan Demirtaş'ın bu tweet'i 6200 retweet aldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!