İnönü ‘tehdit yok’ dedi

Güncelleme Tarihi:

İnönü ‘tehdit yok’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:51

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Mustafa Sarıgül arasında yaşanan sorunu çözmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, “İnönü, iki sefer tehdit edilmediğini söyledi” dedi.

Haberin Devamı

Hürriyet’in sorusunu yanıtlayan Özkes, şöyle konuştu:

UZLAŞMIŞLARDI

“Şeb-i Arus törenlerindeydim, geç döndüm. Nazlı Hanım’ın açıklamalarını henüz okumadım. Ama bir gün önce Genel Başkan ile yaptığımız görüşmede arkadaşlar arasında uzlaşı çıkmıştı. Birlikte çalışmaya devam edeceklerdi. Tokalaşarak ayrılmışlardı. Nazlı Hanım’ın söylediğini belirttiğiniz o iddialar ne İstanbul’da benim İnönü ve Sarıgül ile yaptığım görüşmede ne de Genel Başkan’ın yanında yaptığımız görüşmede gündeme geldi. İnönü’ye hem birebir hem de Sarıgül’ün de olduğu görüşmemizde basında yer aldığı gibi tehdit olup olmadığını sordum. Aynı soruyu Genel Başkanımız da sordu. Her iki yerde de İnönü, ‘Yok’ dedi.”

SARIGÜL, ‘GEREĞİNİ YAPARIM’ DEDİ

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında da soruları yanıtlayan Özkes, bir süre önce İstanbul’da Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile bir araya geldiğini, İnönü’nün kendisine tehdit olayının söz konusu olmadığını, Sarıgül’ün ise İnönü’ye saygılı olduğunu, oğlunun bir kusuru olması halinde de gerekeni yapacağını söylediğini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!