Yusuf Namoğlu'ndan Hüseyin Göçek sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Yusuf Namoğlundan Hüseyin Göçek sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 09:12

Yeni MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, ilk atamasında derbiler için yetersiz bulduğu Hüseyin Göçek’e maç verdi.

Haberin Devamı

ZEKERİYA Alp’in istifasıyla Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığına getirilen eski hakem Yusuf Namoğlu’nun ilk icraatı, daha önce hakemliğinden kuşku duyduğu Hüseyin Göçek’i ataması oldu. Üstelik Göçek, yıldızının pek barışmadığı Fenerbahçe’nin maçına verildi. Göçek, bugün oynanacak K.Erciyes-Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Namoğlu, Göçek için “Derbi yönetemez, o yetenekte değil” demişti.

ÇAKIR’I ÖVMÜŞTÜ

Hakemin psikolog gibi olması gerektiğni belirten Namoğlu, Göçek için şöyle konuşmuştu: “Derbi hakemi olmadığı görüşündeyim. Maalesef bu tip maçlarda kuralı uygulayayım diye bazı hatalar ve davranışlar içinde bulunuyor. Hakem bu tip veya bütün maçlarda biraz psikolog olacak. Cüneyt Çakır neden FIFA’dan sürekli görev alıyor? Fırat Aydınus da aynı... Çünkü maçı iyi koklayıp havasına girerler.”

Haberin Devamı

Bu sezon ligde 7 maç yöneten Hüseyin Göçek, toplam 43 sarı kart gösterirken hiç kırmızı çıkartmadı.

O SÖZLERE CEZA YOK!

ZEKERİYA Alp’in MHK başkanlığından istifasında etkili olan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’a ceza gelmedi. Alp’e “Başkanlarla, yönetimlerle, şehirlerle alay edercesine konuşuyor. Pişkince herşey güllük gülüstanlık gibi konuşuyor” dediği için PFDK’ya sevk edilen Kızıl, oy çokluğuyla aklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!