Fenerbahçe kentleri geliyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe kentleri geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 23:01

‘1 milyon üye projesi’ tanıtımı için Kayseri’ye giden Başkan yeni planlamasını anlattı. Ankara, Yalova, Kayseri ve Alanya’da F.Bahçe siteleri ve okulları açılacak. Taraftarlar sosyal hayatta bir arada olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım dünyada eşi görülmemiş bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ‘1 milyon üye projesi’ kapsamında Kayseri Hilton Otel’de sarı lacivertli taraftarlarla buluşan Aziz Yıldırım kısa sürede hayata geçirmeyi planladıkları yeni projelerini anlattı. Yıldırım’a göre Anadalo’nun bir çok şehrine Fenerbahçe siteleri ve Fenerbahçe okulları kurulacak. Böylece sarı lacivertli taraftarlar hayatın her anında birlikte olabilecek.

TARAFTARIN İLGİSİ BÜYÜK OLDU

AZİZ Yıldırım’ın okul projesini anlatırken “Bu okullarda Atatürkçü, laim ve cumhuriyetçi çocuklar yetiştirilecek” diye vurgu yapması da dikkat çekti. Sarı lacivertlilerin büyük ilgi gösterdiği geceye futbolcular da tam kadro katıldı. Futbolcular tek tek mikrofonu eline alarak geceye büyük ilgi gösteren sarı lacivertli taraftarlara teşekkür etti.

ÇOŞKULU KARŞILAMA

Haberin Devamı

F.BAHÇE kafilesi İstanbul’dan özel uçakla dün Kayseri Erkilet Havaalanı’na geldi. Fenerbahçeli taraftar futbolcuları çiçeklerle karşıladı.

Taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ve futbolculara büyük ilgi gösterdi.

Sahnede döktürdüler

F.BAHÇELİ futbolcular gecede tek tek sahneye çıkıp taraftarlara teşekkür ederken oldukça neşeli anlar yaşandı. Özellikle Senegalli Sow ve Emmanuel Emenike’nin konuşmaları sırasında salonda kahkaha fırtınaları koptu.

İYİ Kİ VARSINIZ

AZİZ Yıldırım konuşmasının sonunda “Herkesi bilhassa kararsızları kulübe üye olmaya davet ediyorum. Onlarla Fenerbahçe güçlü olacaktır. İyi ki varsınız” dedi.

Sahnede döktürdüler

F.BAHÇELİ futbolcular gecede tek tek sahneye çıkıp taraftarlara teşekkür ederken oldukça neşeli anlar yaşandı. Özellikle Senegalli Sow ve Emmanuel Emenike’nin konuşmaları sırasında salonda kahkaha fırtınaları koptu.

‘BERABERCE YÖNETECEĞİZ’

F.BAHÇE Basın Sözcüsü Mahmut Uslu gecede “Kayseri, Anadolu’nun göbeğinde çok önemli şehir. Fenerbahçeliler kulübüne sahip çıkacak. Beraberce kulübümüzü yöneteceğiz” dedi.

SON RAKiP BAYERN MÜNiH

THY Euroleague’de C Grubu’nda F.Bahçe Ülker, son maçında bugün Bayern Münih’i yenerek ilk turu galibiyetle tamamlamak istiyor. Ülker Sports Arena’daki karşılaşma saat 22.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Yıldız Kanaryalar şampiyonluğa koşuyor

YILDIZ Kanaryalar Spor Kulübü U11 futbol takımı, Sarıyer bölgesinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Namağlup liderliğini sürdüren Yıldız Kanaryalar’ın, yetiştirdiği minikler şimdiden bir çok takımın dikkatini çekti. F.Bahçe’ye oyuncu hazırlayan takımın sorumluluğunu Antrenör Doğukan Karademir yapıyor.
Alt yapılarda doğru oyuncu seçimlerini, pedagojik programlarla birleştiren koordinatör Altay Unan, kulübün yetenekli oyuncular kazandıracağını belirterek, “Enhar Tıp Merkezi ile yaptığımız anlaşma gereği sporcu taramalarını da tam anlamıyla yapıyoruz. Hastane yöneticisi Maral Gözetir ile seminerler düzenleyerek futbolcu adayları ve velilere katkı sağlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Fener Kayseri'de perdeyi açıyor

SPOR Toto Süper Lig’in 14. haftasının açıl maçında Fenerbahçe, bugün SAİ Kayseri Erciyes ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertliler bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarıp maç fazlasıyla liderliğe yerleşmek istiyor. F.Bahçe’de cezalı Bekir bugün oynayamayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!