Zekeriya Alp bir kez daha yıkıldı!

Güncelleme Tarihi:

Zekeriya Alp bir kez daha yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 18:20

PFDK, Zekeriya Alp'in MHK Başkanlığı'ndan istifa etmesine sebep olan sözler için Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'a ceza vermeye gerek görmedi.

Haberin Devamı

Zekeriya Alp, geçtiğimiz salı günü düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. Toplantının başında, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın, Beşiktaş maçının ardından kendisi ve hakemler aleyhinde yaptığı açıklamaların görüntüsünü barkovizyonda izleten Alp, daha sonra, "Bu başkan MHK için 'şüpheli' diyor. Biz şüpheli bir MHK değiliz. Bu bana çok dokundu" diyerek istifa etti.

Zekeriya Alp bir kez daha yıkıldı
ZEKERİYA ALP İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu da bu olayın ardından İbrahim Kızıl'ı Pprofesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Disiplin kurulu, bugün yaptığı toplantıda Kızıl'ın dosyasını görüştü ve oy çokluğu ile Kızıl'a ceza vermedi.

PFDK'nin konu ile ilgili açıklaması şöyle:

"GAZİANTEPSPOR Kulübü Başkanı İBRAHİM KIZIL hakkında sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verilmiştir."

Haberin Devamı

Zekeriya Alp bir kez daha yıkıldı

İBRAHİM KIZIL NE DEMİŞTİ?
"Bu MHK ile bu iş gitmez. TFF Başkanımız Yıldırım Demirören'den şüphemiz yok ama MHK üzerinde ciddi şüphemiz var. Bu MHK ile bu iş gitmez. Büyükleri koruyorlar hakemler, bariz hatalar yapıyorlar. Gökhan Töre'nin dirsekle vurmasını gözlemciler, insanlar görüyor ancak kart verilmiyor. Dokunduğu anda kırmızı kart verilmesi lazım. MHK Başkanı değiliz ama talimat bu olmalı. Bu MHK Başkanı ile bu iş gitmez. Bizimle, başkanlarla, yönetimlerle, şehirlerle adeta alay edercesine konuşuyor. Pişkince çıkıp her şey güllük gülistan gibi konuşuyor. Bu MHK Başkanı ile gitmez, bu iş sıkıntılı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!