Bu Tarz Benim'in jüri üyesi Beyaz'ın konuğu | Beyaz Show bu hafta kimleri ağırlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimin jüri üyesi Beyazın konuğu | Beyaz Show bu hafta kimleri ağırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 14:41

İlgiyle izlenen programı Beyaz Show'un yeni konukları kimler? Beyaz Show'a bu hafta kimler konuk oluyor? Beyazt Öztürk'ün sunumuyla ekrana gelen ekranların en sevilen talk-show'larından Beyaz Show'a 19 Aralık Cuma akşamı yıldız yağacak. İşte detaylar ve tanıtım fragmanı...

Haberin Devamı

Beyaz Show yine kahkaha vaat eden bir programla geliyor...

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün üstlendiği eğlence programı “Beyaz Show”a bu hafta; pop müziğin başarılı isimlerinden Demet Akalın, "Bu Tarz Benim" programının jüri üyelerinden Kemal Doğulu ile usta gazeteci ve televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ konuk oluyor.

10 parmağında 10 marifet , radyo programcılığından, sinema oyunculuğuna kadar rüştünü ispatlamış Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show bu hafta da hız kesmeden devam ediyor.

BEYAZ SHOW 19 ARALIK TANITIM FRAGMANI

Demet Akalın, Kemal Doğulu ve Yüksel Aytuğ'un katılacağı Beyaz Show'da merakla beklenen şey ise Bu Tarz Benim ile ilgili skeçler.

İlgili videolar:

KEMAL DOĞULU, AYŞENUR BALCI'NIN RUJUNU SİLDİ!

Haberin Devamı

Jüri üyelerinden Kemal Doğulu, Ayşenur Balcı'nın yeşil rujunu beğenmeyince yanına giderek rujunu sildi. Kemal Doğulu'nun yarışmaya geri dönen isim Ayşenur Balcı'nın rujunu temizlemesi son bölüme damgasını vurdu.

KEMAL DOĞULU'DAN FIRÇA

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında eleştirileri ile yarışmacıların tepkisini çeken Özlem Özden'e bu kez Kemal Doğulu kızdı. Özlem'in bir programda 'Ben bir markayım' dediğini duyan Kemal Doğulu yarışmacıyı böyle azarladı.

Haberin Devamı

KEMAL DOĞULU, YARIŞMACININ SAÇINI KESTİ!

Bu Tarz Benim yarışmasının jüri üyesi Kemal Doğulu, Ivana Sert ve Nur Yerlitaş'ın isteği üzerine yarışmacı Ayşenur Balcı'nın saçını kesti.

BEYAZ SHOW GEÇMİŞ BÖLÜMLER

Bu Tarz Benimin jüri üyesi Beyazın konuğu | Beyaz Show bu hafta kimleri ağırlayacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!