Ufuk Sarıca:"Hedefimiz üst sıralar"

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Sarıca:Hedefimiz üst sıralar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:28

EUROCUP F Grubu'ndaki son maçında namağlup lider Lokomotiv Kuba'na sahasında 93-85 yenilen Pınar Karşıyaka ikincilik şansını kaçırmasına rağmen üst üste ikinci kez son 32 takım arasına kalmayı başardı. Gruptan üçüncü olarak çıkan Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, "Geçen sezon 2'nci turdan çıkma şansını son maçta kaçırmıştık. Bu sezon üst turları hedefliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı ve 2'nci turu değerlendiren Sarıca, Kuban önünde ilk periyotta kötü olduklarını belirterek, "Kupanın favorilerinden biriyle karşılaştık. Eksik rotasyonumuzla başa baş oyun sergiledik ama rakip yüksek yüzdeli 3 sayılık atışlarla kazandı" diye konuştu.

Kupada 2'nci tur M Grubu'nda ülkemizden Beşiktaş Integral Forex ve daha önce 2013'te Eurochallenge çeyrek finalinde elediği Fransız Paris Levallois'le eşleşen yeşil kırmızılıların son rakibi, Euroleauge D Grubu'nun beşincisi olacak. Ufuk Sarıca, "İyi tanıdığımız takımlarla karşılaşacak olmamız avantaj. Daha önce de birçok kez Avrupa arenasında Türk takımlarının eşleştiği gruplar oldu. Umarım bu gruptan iki Türk takımı yoluna devam eder" ifadelerini kullandı. Pınar Karşıyaka, Türkiye Basketbol Ligi'nde cumartesi günü lider Darüşşafaka Doğuş'a konuk olduktan sonra 24 Aralık Çarşamba günü Galatasaray'ı ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!