Maltepe'de şüpheli paket fünye ile patlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Maltepede şüpheli paket fünye ile patlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 14:00

Maltepe'de bir binanın duvarına asılan pankartın altına bırakılan bomba süsü verilmiş şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Etrafı bantla sarılan kutunun içinden dinamit görüntüsü verilmiş kağıt ve kablolar çıktı.

Haberin Devamı

Maltepe Gülsuyu Mahallesi Mesut Caddesi Çınar Sokak'taki bir binanın duvarında pankart ve altında da paket olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Polis ekipleri olay yerine geldiklerinde pankartın altında, bantla sarılmış bir paket gördü. Polis ekipleri emniyet şeridi çekerek çevre güvenliği alırken, olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekibindeki görevli polis, özel kıyafetini giyerek, şüpheli paketin yanına gitti. Bomba imha uzmanı şüpheli pakete fünye takıp yanından ayrıldıktan sonra, vatandaşlarda uzaklaşmaları konusunda uyarıldı. Çevre emniyeti alındıktan sonra şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Paket büyük bir gürültüyle patlarken bantlanan kutunun içinden dinamit görüntüsü verilmiş kağıt ve kablolar çıktı. Polis yasadışı pankartı ve bomba süsü verilen paketin parçalarını toplayıp incelemek üzere emniyete götürürken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!