2 kazada 11 mahsur

Güncelleme Tarihi:

2 kazada 11 mahsur
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 01:03

Keçiören’de, otomobille çarpışan servis aracı yan yattı. Servisin sürgülü kapısı sıkışınca, araçta 10 kişi mahsur kaldı. Ümitköy’deki bir başka kazada ise direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil park halindeki 2 araca çarptı. Araçta sıkışan yaralı sürcüyü itfaiye, ön camı testereyle keserek kurtardı.

Haberin Devamı

Keçiören Adnan Kahveci Caddesi ile Özyurt Caddesi’nin kesişiminde, önceki gece saat 02.00 sıralarında, 06 BT 445 plakalı otomobil ile 06 C 6374 plakalı servis aracı çarpıştı.
Otomobilin ortadan çarptığı kazada savrulan servis minibüsü, yan yattı. Servisin sürgülü kapısı sıkışınca, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Servis aracındaki 7 kişi aracın ön kapısından çıkarıldı. Hafif şekilde yaralanan 10 kişi, ilk tedavileri ambulanslarda yapıldıktan sonra en yakın hastanelere kaldırıldı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, servis aracında ise ağır hasar oluştu. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İTFAİYE ÖN CAMI TESTEREYLE KESTİ

2 kazada 11 mahsur

Haberin Devamı

Ümitköy Meksika Caddesi’ndeki bir başka kaza ise önceki gün sabaha karşı 05.00 sıralarında yaşandı. 34 HC 4301 plakalı aracıyla cadde üzerinde ilerleyen Tarkan Güne, bilinmeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini yitirdi. Park halindeki iki araca çarpan otomobil yan yattı. Güne, aracın içinde mahsur kaldı. Olay yerine itfaiye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Güne’yi aracın yukarıda kalan kapısını açıp, çıkarmak istedi. Başarısız olan ekipler, aracın ön camını testereyle kesip, 20 dakikalık çalışmanın ardından yaralı haldeki sürücüyü çıkardı. Sürücü ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!