Emekli hemşireyi haşladılar

Güncelleme Tarihi:

Emekli hemşireyi haşladılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 12:05

İngiltere’nin Shotton kentindeki Greencroft Huzur Evi’nde görevliler tarafından kaynar su dolu bir banyo küvetine sokulan 88 yaşındaki emekli hemşire Beatrice Morgan feci şekilde haşlanarak can verdi.

Haberin Devamı

Alzheimer ve Şizofreni hastası olduğu belirtilen Morgan’ın ölümü ile ilgili Wrexham Adli Tıp kurumunda görülen duruşmada, yaşlı kadının banyoya sokulduğu sırada “Çok sıcak, çok çok sıcak” diye bağırdığı açıklandı.

Adli tıp uzmanları küvetten çıkartıldıktan sonra vücudundaki ciddi yaraların tedavi edilmesi için Countess of Chester Hastanesi Yanık Servisi’ne kaldırılan Morgan’ın yaklaşık bir ay sonra hayatını kaybettiğini belirtti.

Huzur evindeki banyolarda yapılan incelemeler sonucunda, musluklarda sıcaklığın ayarlanmasına imkan tanıyan termostatlar bulunmadığı ve yaşlı kadını yıkamakta kullanılan suyun 50 santigrat derece sıcaklıkta olduğu tespit edildi.

Greencroft Huzur Evi’ni işleten Greencroft Care Ltd şirketine ihmalleri nedeniyle 5 bin sterlin ceza kesen yetkililer, Morgan’ın ölümünün “kaza” sonucunda gerçekleştiğine hükmetti ve kadını küvete sokan bakıcılara herhangi bir ceza vermedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!