Öğretmenle veliler elele verdi, spor salonunu onardı.

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenle veliler elele verdi, spor salonunu onardı.
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:28

BALIKESİR'in Burhaniye ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir grup öğretmen, okul müdürü Ferhan Levent'in öncülüğünde spor salonunun tadilatı için imece yaptı. Bazı öğrenci velilerinin de destek verdiği çalışmalar sırasında, harç karan ve taş taşıyan öğretmenler takdir topladı.

Haberin Devamı

Burhaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin spor salonunun tamiri için öğretmenler seferber oldu. Velilerden ustalık bilenlerin de katkıda bulunduğu tamirat sırasında öğretmenler, harç kardı, taş taşıdı ve ustalara yardım etti. Okul merdivenlerinin eskiyen kaplamalarını da yenileyen öğretmenler işlerini severek yaptıklarını anlattı. Arkadaşlarına teşekkür eden Okul Müdürü Ferhan Levent, "Burhaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri elbirliğiyle, velilerimizi de işin içine katarak spor salonunun tadilatı işine giriştik. Öğrencilerimizin geleceği adına sporun çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Ve sosyal faaliyetlere yönlenen öğrencilerin başarılı olduklarını biliyoruz. Meslek lisesi öğrencileri olarak, nasıl geleceğe daha iyi adım atabildiklerini, özgüvenlerini nasıl kazındıklarını tespit ettik. Bu aşama da spor salonunun tadilatına giriştik. Velilerimizin desteğiyle, işbirliğiyle bu işi tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.

Öğretmenle veliler elele verdi, spor salonunu onardı.

Öğretmen Adem Atıcı da, " Burhaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elektrik elektronik bölümü öğretmenleri olarak okulumuzun spor salonunun yenilenmesinde biz de emeğimiz katkımız bulunması amacıyla haftasonları bu çalışmalarda katkıda bulunmak istedik. Öğretmenin sadece sınıf içinde ve ders içinde değil her alanda var olduğunu göstermek için buradayız. Bu çalışmaları içimizden geldiğince şevkle yapıyoruz. Onun için mutluyuz" dedi.

Okulun sportif etkinliğini daha çok artırmak için spor salonunu yenilediklerini belirten öğretmen Adnan Çakır, "Bu alanda özellikle iletişim kurduğumuz öğrenci velilerimizden inşaat alanında iyi olanları çağırdık. Onlarla ortak, birlikte spor salonunu yeniliyoruz. Eğitimde sadece öğretmen ve öğrenci değil, veliyi de katarak yaptığımız için yararlı olduğuna inanıyoruz" dedi.
Öğretmenle veliler elele verdi, spor salonunu onardı.

Velilerden İsak Özçırak da "Bizim de çorbada tuzumuz bulunsun diyerek, iki gün önce okula yardıma geldim. Okulumuz daha güzel olsun diye, elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!