İşteBulut faaliyete başladı

Güncelleme Tarihi:

İşteBulut faaliyete başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:19

İşNet’in telekom, ses, mesajlaşma, internet, yazılım ve çok çeşitli kurumsal uygulamaları, İşteBulut markası çatısı altında faaliyete başladı. İşNet, yazılım ürün ve hizmetlerini bulut mimarisi üzerinden sunarak; ses ve internet hizmetlerini kullanan KOBİ müşterisinin ihtiyaçlarını, en uygun İşteBulut çözümleri ile adreslemeyi hedeflemekte. Amaç doğrudan ve dolaylı satış ağı ile daha geniş kitlelere ulaşmak ve ihtiyaca yönelik ürün çeşitliliği oluşturmak.

Haberin Devamı

İşteBulut hizmetleri kapsamında birçok ürün ve hizmeti servise sunan İşNet, ürün yelpazesine Vega Yazılım Çözümlerini de eklemiş durumda. VEGA Yazılım 25 yıldan beri, yiyecek-içeçek, konaklama, mağazacılık, otomotiv ve imalat sektörlerinde faaliyet gösteren KOBI’lere sunduğu geniş ürün yelpazesi ile işletmelerin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak iş çözümleri üretmekte. İşNet ve Vega Yazılım iş ortaklığı daha geniş kitlelere bu çözümleri ulaştırmayı hedeflemekte. Bu işbirliği kapsamında İşNet müşterileri VEGA Yazılım ürünlerine, “www.istebulut.com.tr” adresinden 15 Aralık 2014 tarihine kadar %50 fiyat indirimi ile satın alma imkanına sahip olabilecek.

İşNet, İşteBulut hizmetleri ile herhangi bir yatırım maliyetine gerek duymadan,müşterilerinin ihtiyacı kadar kaynak kiralayabilmektedir, gereksinimin arttığı durumlarda gereken ek kaynak anında temin edilebilmektedir. Sistemlere ilişkin tüm bakımlar İşNet tarafından yapılmakta olup ve kurumların operasyonel maliyetleri azalmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!