Cesare’nin tazminat sefası

Güncelleme Tarihi:

Cesare’nin tazminat sefası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 01:15

Florya’da gecesini gündüzüne katarak, özveriyle çalışan Hamzaoğlu ise hali hazırda 100 bin dolar aylık maaş alıyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın parası ile lüküs hayat… Cesare Prandelli ile Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’ı arasında siyah ve beyaz kadar fark oluşurken İtalyan teknik adam anlaşmaya yanaşmayıp ülkesinde keyfine bakıyor.
Cesare Prandelli yattığı yerden aylık 190 bin Euro (549 bin lira) kazanırken Hamza Hamzaoğlu aylık 100 bin dolar (235 bin lira) maaş alıyor.
27 Kasım 2014 tarihinde başarısız sonuçlar üzerine görevinden alınan Cesare Prandelli ile Galatasaray Kulübü, 22 gündür tazminat konusunda bir anlaşmaya varamadı.

‘KONUŞACAK BİR ŞEY YOK’

Prandelli sözleşmesindeki haklarını iyi kullanıp, G.Saray’ın çağrılarına olumsuz yanıtlar verdi.
Görevden alınan Cesare Prandelli, G.Saray’ın halen süren ‘tazminatta oturup konuşalım’ teklifine ısrarla “ Konuşacak bir şey yok. Görüşmemize gerek yok” diyerek pazarlık masasına oturmaya yanaşmadı. Araya giren aracılara rağmen İtalyan teknik adam umursamaz tavırlarla çağrılara cevap vermemeyi sürdürüyor.

YÖNETİM KÖŞEYE SIKIŞTI

Haberin Devamı

MALİ açıdan sıkıntılı günler geçiren ve 6 aylık bu zorlu süreçte göreve gelen Duygun Yarsuvat yönetimi ise Prandelli’nin sağlam kontratı nedeni ile köşeye sıkışmış durumda. Olayın Mahkemeye taşınmaması adına şu anda Prandelli’nin aylık ücretlerini yatırmaya devam eden G.Saray Kulübü’nün Prandelli ile uzlaşamaması halinde bu parayı ödemeye devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!