Şenol Güneş: Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 18:31

Zekeriya Alp'in Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'ndan istifa etmesini değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "En namuslu adam istifa etti. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor" değerlendirmesini yaptı. Güneş, kupadaki Centone Karagümrük maçını suni çimde saat 12.00'de oynatan Futbol Federasyonu'na da öfke saçtı.

Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Centone Karagümrük ile 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na eleştirilerde bulundu.

Vefa Stadı'nda suni çimde oynanan maçtan sonra basın toplantısı için gazetecilerin yanına gelen Güneş, bir toplantı odasının olmamasına da tepki göstererek, şöyle konuştu:

"SAKATLANAN OYUNCULARIMA YAZIK DEĞİL Mİ!"
"Hiçbir şey hazır değil ve maçı buraya alıyorsun. Bütün yanlışları yap, benden hoşgörü bekle. Kafana göre maçla ilgili 1 gün önce, bana buraya geleceksin, diye tebligat yolluyorsun. Kurullarıyla hata yapan federasyonun hatalarını benim oyuncularım çekiyor. Sakatlanan o iki oyuncuya (Serdar Aziz ve Volkan Şen) yazık değil mi? Bunlar milli takım oyuncusu. Onlar da eğer özgürse milli takıma gitmeme hakkını kullanmalı. Eğer sen beni kullanıyorsan, ben de hakkımı kullanabilmeliyim. Sen beni bu sahaya süremezsin. Sakatlık riski olduğunu söyledik."

Şenol Güneş: Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor
TİMSAH AĞIR YARALI

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ'IN MAÇINI NEDEN BURAYA ALMIYORLAR?"
Susmak istediğini ancak konuşmak zorunda kaldığını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş'ın maçını buraya alsınlar. Bakayım saat 12.00'de oynatabiliyor mu? Buldunuz gariban takımı üstüne üstüne geliyorsunuz. Kurumlar, kurullarını gözden geçirsin. İyi gitmiyoruz. Futbolu kötüde birleştirmek yerine iyi de birleştirelim, kaliteli futbol oynatalım. Futbol bu anlayışla gelişmez. 10 gündür federasyon bize bir cevap vermiyor. Bu nasıl bir kurum, kuruluş?" şeklinde konuştu.

"EN NAMUSLU ADAM İSTİFA ETTİ"
Karşılaşmanın hakemi Koray Gençerler'i de eleştiren Güneş, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Zekeriya Alp'e de değinerek, "Bugünkü hakemin yeteneği buydu. Sakatlıklar, değişiklikler oldu ama 3 dakika uzatıyor. Neye göre 2 dakika, 3 dakika? Öğrenelim biz de. Zekeriya Alp en namuslu adamdı, istifa etti. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor

Haberin Devamı

BURSASPOR, KARAGÜMRÜK MAÇINI 9 KİŞİ TAMAMLADI
Bu arada Bursaspor, Centone Karagümrük maçında Volkan Şen'in 82. dakikada sakatlanmasıyla önce 10 kişi kaldı sonra da Traore'nin kırmızı kart görmesiyle maçı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Teknik direktör Şenol Güneş ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği yaparak başladı. Yeşil-beyazlılar, maçın 51. dakikasında Serdar Aziz'in sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etmesiyle de son değişiklik hakkını kullandı. Volkan Şen de 82. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemeyince Bursaspor, müsabakaya 10 kişi devam etti. Traore'nin de uzatmalarda atılmasıyla yeşil-beyazlılar, karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!