Yeni yıl coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:28

SWİSSOTEL, yeni yılı doyasıya eğlenerek karşılamak isteyenleri, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan yılbaşı programlarına davet ediyor.

Haberin Devamı

Baş Aşçı Wolfgang Goedl ve yetenekli ekibinin hazırladığı enfes menüler, geceyi renklendiren danslar ve müzikler misafirlerini Swissôtel’in balo salonları restoranları ve barında bekliyor. 31 Aralık gecesinde, Swissôtel Büyük Efes Kongre Merkezi, balo salonlarında gerçekleşecek kutlamalara ev sahipliği yapıyor. ETC Tiamo ve Swissôtel isbirliginde, geniş repertuarıyla sahnelerin en çok eğlendiren sanatçısı Altay ve performansıyla göz dolduran Arda en güzel performanslarını misafirleri için sergiliyor. Müzik ve eğlencenin buluştuğu bu geceye oryantal şov ayrı bir renk katıyor.

DOYASIYA EĞLENCE
Equinox ise konuklarını yıldızların altında unutulmaz bir yılbaşı programına davet ediyor. Eşsiz lezzetlerle donatılmış yılbaşı menüsüne Sibel Emek Trio grubunun canlı performansı eşlik ediyor. Türk ve Yunan Mutfağı’nın İzmir’deki adresi Aquarium’da İzmir’in en iyi buzuki performansını sergileyen Okeanos Grubu’nun canlı müziğine keyifli bir oryantal ve sirtaki şov eşlik ediyor. Yılbaşı gecesini sabaha kadar sürecek eğlence dolu bir parti ile Sky Bar’da geçirmek isteyen konukları ise DJ performansı karşılıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!