Güzel Köylü izle 26. Bölüm Özeti ve Star TV canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü izle 26. Bölüm Özeti ve Star TV canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 16:47

Başrolleride Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Erkazan ve Michaela Foldiova gibi isimlerin oynadığı Güzel Köylü yeni bölümüyle 17 Aralık Çarşamba akşamı Star TV'de olacak. İşte, Güzel Köylü 26. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti.

Haberin Devamı

Muğla ili Yatağan ilçesinde bulunan şirin belde Bozüyük'te çekilen Güzel Köylü'nün 26. bölümünde hem gözyaşı hem de bol eğlence olacak.

Sade bir hikaye ve mütevazı oyuncu kadrosuyla yola çıkan Güzel Köylü hiç de hafife alınmayacak bir rakip olduğunu gösterdi. Böyle olunca bir yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan Güzel Köylü’nün günü ve saati de değişmemiş oldu.

Muhteşem Yüzyıl’ın ilk 4 bölümünde figüran olarak oynayan ve Miss Turkey 2011 yarışmasına katılarak 2. olan Gizem Karaca, Eve Düşen Yıldırım ile üne kavuşmuş ve bu sektörde ben de varım demişti. Güzel Köylü dizisinde şehrin kalabalığından, işin stresinden, sevgilisinin onu aldatmasından kaçan Gül adlı karakteri canlandıran Gizem Karaca’nın gittiği yerde de talihsizlikler peşini bırakmaz.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ - 26. BÖLÜM FRAGMANI – 17 ARALIK ÇARŞAMBA

GÜZEL KÖYLÜ 26. BÖLÜM ÖZETİ

Gül ve Nihal'i kaçıran adamlar Seval'i geri istemektedirler. Cemal ve diğerleri Seval'i vermek yerine bir plan yaparlar ve Seval yerine Seval kılığına giren Sıddık'ı adamlara vermeye kalkarlar. Ancak adamlar bunu anlar ve Sıddık'la Nihal'i tekrar kaçırırlar. Üstelik para çantası da boştur. Seval bu durumdan rahatsız olur ve adamlarla irtibata geçer.

Güzel Köylü izle 26. Bölüm Özeti ve Star TV canlı yayın akışı

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

CEMAL’İN AİLESİ GÜL’E CEPHE ALIYOR

Öte yandan Kaan'ın Gül'ün eski nişanlısı olduğunu öğrenen Sultanana Kaan'a Gül'ü üzdüğü için hesap sorar. Ancak Kaan Gül'ün kendisini yanlış anladığını anlatır. Cemal'in ailesi de Gül'ün Kaan'ın eski nişanlısı olduğunu öğrenince Gül'e karşı tavır alırlar. Gül'ün Cemal'e olan ilgisinin geçici bir heves olduğuna inandırır. Bunun üzerine Sultanana Kaan ve Gül'ü barıştırmak için farklı yollara başvurur.

Yayın Günü: 17 Aralık Çarşamba

Yayın Saati: 20.30

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!