Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a şok benzetme!

Güncelleme Tarihi:

Sadettin Sarandan Aziz Yıldırıma şok benzetme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 16:07

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran, Aziz Yıldırım'ın 'bir dönem daha başkanlık yaptıktan sonra bırakacağım' şeklindeki açıklamasına inanmadığını belirterek, "Bunu daha önce bir kaç defa daha duyduk, yalancı çoban hikayesi var, ona benzetiyorum" dedi.

Haberin Devamı

sporx'in haberine göre; Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran Aziz Yıldırım için 'Yalancı Çoban' benzetmesi yaptı.
Bahçeşehir Üniversitesi Girişimciler Akademisi'nin düzenlediği 'Genç Girişimciler' paneline konuşmacı olarak katılan Sadettin Saran, panel öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "bir dönem daha başkanlık yaptıktan sonra bırakacağım" açıklamasına karşılık, "bunu daha önce bir kaç defa daha duyduk yalancı çoban hikayesi var ona benzetiyorum, çok fazla yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"ZEKERİYA ALP DÜRÜST BİR İNSANDI"
Saran, Zekeriya Alp'in istifasına "Zekeriya Alp çok kıymetli bir insan. Hakemliğin içinden gelmese bile bence görevinde çok güzel bir şekilde yaptı. Dürüst kıymetli bir insan. Hayırlı olsun istifası. Yusuf beyin de işi çok zor, Allah ona kolaylık versin" diye
yorum yaptı.

Haberin Devamı

"ÇARŞI SPORUN İÇİNDE KALMALI"
Sadettin Saran, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın Gezi Olayları sonrası darbeden yargılanmasını ise,"Çarşı sporun içinde kalmalı. Çarşı'yı ben spor grubu olarak biliyorum. Bunları gördükçe de üzülüyorum. Fakat sempatik bir cevap vermişler. İnşallah herşeyin hayırlısı olur. Yargıya intigal etmiş bir konu" şeklinde değerlendirdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!