Nimet Cebeci son yolculuğuna uğurlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Nimet Cebeci son yolculuğuna uğurlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 15:30

DOĞAN Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Uğur Cebeci’nin, önceki gün hayatını kaybeden 92 yaşındaki annesi, emekli öğretmen Nimet Cebeci için Ataköy 5. Kısım Cami’nde tören düzenlendi. Nimet Cebeci’nin cenazesi, yarın sabah uçakla memleketi Samsun’a götürülerek toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Ataköy 5’inci Kısım Cami’nde düzenlenen törende taziyeleri Nimet Cebeci’nin oğulları DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci, Tuğrul Cebeci, torunları Bulut, Burak ve Barış Cebeci kabul etti. Törene, Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, TAV Holding CEO’su Sani Şener, BTA Genel Müdürü Sadettin Cesur, ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan, Tabanlıoğlu Mimarlığın sahiplerinden mimar Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Bakırköy Belediyesi eski başkanlarından Ahmet Bahadırlı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi yazarları Fatih Çekirge, Doğan Hızlan, Yalçın Bayer, Hürriyet ve DHA çalışanları ile medya ve havacılık sektöründen çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

Nimet Cebeci son yolculuğuna uğurlanıyor


Törene aralarında THY Genel Müdürü Temel Kotil’in de bulunduğu çok sayıda kişi ve kuruluş çelenk gönderdi. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, eşi Caroline Koç, Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ve iş adamı Vefa Küçük’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ise Türk Eğitim Vakfı (TEV)’e bağış yaptı.

Nimet Cebeci’nin cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Atatürk Havalimanı’na götürülen Nimet Cebeci’nin cenazesi, yarın Samsun’da Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!