DIGITURK’ten yıl sonu hediye paketi

Güncelleme Tarihi:

DIGITURK’ten yıl sonu hediye paketi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 14:17

DIGITURK EURO Genel Müdürü Metin Akdoğan, Almanya’da yaşayan vatandaşlarımıza yıl sonuna kadar kadar abone olanlara indirim yapacaklarının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

DIGITURK Euro, Avrupa’daki müşterilerine yıl sonu hediye paketi sunuyor. DIGITURK’ün 1 Ocak’a kadar devam edecek kampanyasında bir yıllık abonelik ücreti, 99 Euro Aile Paketi ücreti ve 120 € kutu ücreti olmak üzere toplam 219 € olan fiyat 149 Euro’ya indirilirken, üyeler süre sonunda kutunun sahibi olabilecekler.

Aile paketinin içinde 80’nin üzerinde televizyon kanalı bulunduğunu kaydeden DIGITURK Euro Genel Müdürü Metin Akdoğan, “Türkiye’de büyük yatırımlar yapan bir şirketiz. Ürün yelpazemizde sürekli artış kaydediyoruz. Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız bundan faydalansın istiyoruz. Örneğin Almanca konuşan ülkeler Web ve IPTV’den Almanya, Avusturya ve İsviçre’de ikamet eden abonelerimiz Türkiye liglerinin yanısıra Brezilya kupası, Hollanda, Belçika, Rusya ve İskoçya liglerini de takip edebilecek. İngiltere Türk Toplumu Ligi ana sponsoruyuz. Balkan ülkelerinde de bir dizi görüşmelerimiz var. DIGITURK her geçen gün abone sayısını artırıyor” dedi.

"DIGITURK DENEME PAKETLERİNDEN ALIN"

Televizyon izleyicilerinin DIGITURK hakkında daha iyi fikir edinebilmesi için ücretsiz deneme paketleri dağıttıklarını kaydeden Akdoğan, “Vatandaşlarımızın bizde hangi kanalların, hangi kalitede yayın yaptıklarını öğrenebilmeleri için fiyatı 30 Euroya kadar çıkan paketler dağıtıyoruz. Paketlerin ne zaman, hangi şubemizde verildiğini internet, Digiturk Euro facebook sayfası, gazete ile televizyonlardan duyuruyoruz. Vatandaşlarımızın bizi daha da yakından tanımalarını istiyoruz” dedi.

DIGITURK: YAYINI KAÇIRMA DÖNEMİ BİTTİ

DIGITURK izleme seçeneğinden biri internet üzerinden olabiliyor. Digiturk IPBox ile yayın TV’den HD kalitesinden izlenebiliyor. Digiturk aynı zamanda cep telefonu, tablet ve bilgisayardan da izlenebiliyor. Yayınlar digital ortamda kaydedildiğinden diziler, haber ve show programları yayından 12 saat sonra bile izlemek mümkün oluyor. İzleyiciye yayın sırasında da akışı değiştirme, istediği anları tekrar izleme imkanı veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!