Courtney Fells'den hayat öpücüğü

Güncelleme Tarihi:

Courtney Fellsden hayat öpücüğü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 01:07

EUROCHALLENGE Cup'ta ilk kez mücadele eden Uşak Sportif'in H Grubu'ndan çıkmak için çekiştiği Litvanya ekibi BC Siaulia'yi son saniye üçlüğüyle yenip deplasmanda tur atlaması basketbol kamuoyunda gündem oldu.

Haberin Devamı

Uşak Sportif, mucizevi başarılarına bir yenisini ekledi. Son saniyede ABD'li Courtney Fells'in kendi sahasından attığı 3 sayılık basketle maçı 78-75 kazanan Uşak Sportif, Trabzonspor Medical Park'la birlikte Eurochallenge'de yoluna devam eden 2 Türk takımından biri olmanın gururunu yaşadı.

Courtney Fellsden hayat öpücüğü

"MUCİZELER SÜRECEK"
Siauliai galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşayan antrenör Ozan Bulkaz, "Son saniyede şans bizden yanaydı. Turu rakipten daha çok istedik. Avrupa'da hedefimizin Final Four olduğunu söylemiştik. Artık kupayı istiyoruz. Mucizeler sürecek" dedi.
Courtney Fellsden hayat öpücüğü

RAKİPLER BELLİ OLDU
Kupada son 16 takım arasına kalan Uşak Sportif'in 2'nci turdaki rakipleri de belli oldu. Uşak, J Grubu'nda Fransa'dan JSF Nanterre ve Le Mans Sarthe, Avusturya'dan Magnofit Güssing Knights ile eşleşti. 13 Ocak'ta başlayacak ve çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda ilk iki sırayı elde eden takımlar çeyrek finalist olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!