Sercan Yıldırım'a 3 ay hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Sercan Yıldırıma 3 ay hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 12:14

Bonservisi Galatasaray'da olan Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Sercan Yıldırım, ödeme taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesiyle 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yıldırım ise konuyla ilgili olarak, "Haberim olmadan atılmış bazı imzalarla alakalı bir olayın devamı. Hukuksal mücadelemiz sürüyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sezon başında Balıkesirspor'a kiraladığı Sercan Yıldırım, ödeme taahhüdünü yerine getirmediği iddiasıyla 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Borcundan dolayı bir süre önce icralık olan tecrübeli futbolcu, hapis cezası sonrası bir açıklama yaparak, olay hakkında bilgi verdi.

Bursa'da, ailesinin yaşadığı eve yaklaşık iki ay önce icra memurlarının geldiğini ve bazı eşyalara haciz işlemi yaptığını belirten Yıldırım, "Söz konusu borç, Bursa'da geçmiş yıllarda ortak olarak açtığımız bir restorandan kaynaklanmıştı" dedi. Kendi adına, hiçbirinden haberi olmadan bazı imzaların söz konusu olduğunu iddia eden Yıldırım, şunları söyledi:

Sercan Yıldırıma 3 ay hapis cezası
SERCAN YILDIRIM'IN BURSA'DAKİ VİLLASINA HACİZ GELDİ

"Burada dolandırıcılık, sahte evrak, tefecilik bile söz konusu ancak mahkeme böyle bir karar vermiş. Avukatımla görüştüğümde, itiraz hakkımızın bulunduğunu ve bu konuda gerekenin yapılacağını söyledi. Sonuç itibarıyla hakkımda verildiği öne sürülen 3 ay hapis cezası kararı, haberim olmadan atılmış bazı imzalarla alakalı olayın devamıdır. Hayatta her insanın başına her olay gelebilir. Herkesin de bunu saygıyla karşılaması gerekiyor. Haberleri görünce sanki Sercan Yıldırım hemen cezaevine girecek gibi algılanıyor. Hukuksal mücadelemizi kaybedersek zaten söz konusu borcu da öderiz. Bu olayla ilgili hukuksal mücadelem sürecek ancak daha önce de söylediğim gibi sadece futbolumla anılmak istiyorum. Bu konuda da herkesten anlayış bekliyorum."

Haberin Devamı

Sercan Yıldırım, geçmişe değil, sadece geleceğe baktığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!