Kaza yapan motosiklet sürücüsüne önce alkol testi sonra hastane

Güncelleme Tarihi:

Kaza yapan motosiklet sürücüsüne önce alkol testi sonra hastane
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 17:15

ZONGULDAK’ta, sürücüsü polisin ’dur’ ihtarına uymayan motosiklet, kovalamaca sırasında kavşakta kırmızı ışıkta geçince minibüse çarptı. Motosikletteki iki kişi ve minibüs sürücüsü yaralandı. Polis ilk müdahalesi yapılan kazazede sürücülere önce alkol testi yaptı sonra hastaneye gitmeleri için izin verdi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 15.30 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi Tır Parkı Kavşağı’nda meydana geldi. Trafikte hız yaparak araçları tehlikeye düşürdüğü yönünde ihbar yapılan 19 yaşındaki Tunahan Göksu yönetimindeki 07 NK 600 plakalı motosiklet, Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki Emniyet Kavşağı’nda polis tarafından durdurulmak istendi. Yola devam eden motosiklet, Terminal Kavşağı’nda da polisin ’dur’ ihtarına uymadı. Bir sonraki Tır Parkı Kavşağı’nda kırmızı ışık yanmasına rağmen durmayan motosiklet, yan yoldan kavşağa giren 34 yaşındaki Yasin Yılmaz yönetimindeki yolcu minibüsüne çarptı.


Kaza yapan motosiklet sürücüsüne önce alkol testi sonra hastane

Başında kask bulunan Tunahan Göksu, arkadaşı 27 yaşındaki Mustafa İbuk ve minibüs sürücüsü Yasin Yılmaz yaralandı. Yaralılar için ambulans beklendiği sırada minibüsteki yolcular başka bir minibüse nakledildi.

Haberin Devamı

Hafif yaralı olan minibüs sürücüsüne alkol testi yapan polis, eli yüzü kan içinde olan motosiklet sürücüsü Tunahan Göksu’ya da alkolmetre üfleterek alkol testi yaptı. İki sürücüde de alkol çıkmadı. Ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!