Çocuklar için kültür merkezi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için kültür merkezi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:28

Ankara Üniversitesi ile Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Çankaya Misakı Milli Ortaokulu binasının Ankara Çocuk Kültür Merkezi olarak kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Haberin Devamı

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Vali Yardımcıları Kemal Karadağ ve Süleyman Aksoy ile çok sayıda yetkili katıldı. Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan merkezin çocuklar için ve çocuklarla birlikte oluşturulacak sanat, bilim ve kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacağı, bu etkinliklere öncü olacağı belirtildi.

4-16 YAŞA HİTAP EDECEK

Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş’in, “İnsan sevgisinin temeli çocuk sevgisidir” ifadesini vurguladığı törende merkezle ilgili önemli bilgiler aktarıldı. Aileler, merkezde çocuklarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirebilecek, eğitsel bilgiler de edinebilecek. Çocuklar için bilimsel ve teknolojik teşvik edici popüler etkinlikler düzenlenecek. Merkezden, Ankara’da yaşayan ya da Ankara’yı ziyaret eden 4-16 yaş grubundaki çocuklar faydalanabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!