15. yıl gururu

Güncelleme Tarihi:

15. yıl gururu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:28

Türkiye’nin önde gelen estetik ve güzellik merkezlerinden Estetik International, kuruluşunun 15. yılını düzenlenen davetle kutladı.

Haberin Devamı

Swissotel’deki kutlamaya merkezin kurucusu Bülent Cihantimur ve yönetici Vedat Cihantimur ile Ankara Bölge Temsilcisi Ali Boydak ev sahipliği yaptı. Geliştirdiği ‘Örümcek Ağı’ uygulaması ile son yıllarda katıldığı uluslararası kongrelerde ün kazanan Bülent Cihantimur, gecenin açılışında yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde Monako’da katıldığı bir kongreyi anlattı. Cihantimur, dünyanın farklı ülkelerinden 400 cerrahın katıldığı kongrede tek Türk doktorun kendisi olduğunu ve ödül alan hekimler arasında bulunduğunu ifade etti. Estetik International’ı 1999 yılında Türkiye’ye hizmet edecek bir kuruluş hayaliyle kurduğunu anlatan Bülent Cihantimur, geldikleri noktadan dolayı büyük gurur duyduklarını aktardı.

En güzeli Türk kadınları

Dünyanın birçok ülkesine ziyaretlerde bulunduğunu dile getiren Cihantimur, “Şunu söyleyebilirim ki, kadınların en güzel olduğu ülke Türkiye. Enerjisi, duruşu, ten rengi ve dokusu en güzel kadınlar Türk kadınları” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!