Bu Tarz Benim'de Gizem, Tuğçe'yi ağlatarak stüdyoyu terk ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimde Gizem, Tuğçeyi ağlatarak stüdyoyu terk ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 09:30

Show TV'nin fenomen moda yarışmasın Bu Tarz Benim'deki laf dalaşı üzücü bitti. Mecdezir'de tekrar rol almaya başlayan Gizem Güler, geçtiğimiz haftalarda yarışmadan elenen Tuğçe Ergişi’nin üzerine gitti ve annesinin hastalığı ile ilgili söylediklerinin yalan olduğunu söyledi. Bunun üzerine, Ergişi stüdyoyu terk etti.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim yarışmasında gün geçmiyor ki yeni bir tartışma yaşanmasın...

Bu Tarz Benim yarışmacıları, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor fakat bu uğurda bazen de birbirlerinin kalplerini kırıyorlar. Kameralara oynadığı söylenilen Tuğçe Ergişi annesinin hastalığının konusu açılınca gözyaşları içinde stüdyoyu terk etti jüri üyeleri ile diğer yarışmacıları şaşırttı.

"Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu?", sorularına yanıt aranan ve Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim programında Gizem Güler ve Ayşegül Doğan ile tartışan Tuğçe Ergişi’nin annesinin hastalığı ile ilgili söylenenlerden sonra morali birden bozuldu ve polemiğe girmemek için stüdyoyu terk etti.


Haberin Devamı

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.

Bu Tarz Benimde Gizem, Tuğçeyi ağlatarak stüdyoyu terk ettirdi

BAKMADAN GEÇME!